Tisztességes embernek lesül a bőr a képéről ezt a videót nézve. És nektek, Fidesz-szavazók? Miközben Orbán lépten-nyomon a minket ezermilliárdokkal támogató Brüsszelt köpködi, feltűnően jó viszont ápol a legsötétebb keleti diktátorokkal. A HírTV szúrta ki, hogy a pénteki brüsszeli csúcson Orbán szinte a földig hajolva, megalázkodva köszöntötte az azeri diktátort, Ilham Aliyevet. Aliyev országában a karhatalom rutinszerűen üldözi az ellenzéki politikusokat és a független újságírókat, korlátozza a gyülekezési szabadságot, a mindent átható állami korrupcióban pedig az elnök családjáig érnek a szálak. A Freedom House 2017-es jelentésében Azerbajdzsán „nem szabad” minősítést kapott. Orbán és az azeri elnök 2013-tól, a baltás gyilkos átadása óta van feltűnően jó viszonyban egymással. Állítólag személyesen Aliyev volt az, aki rávette Orbánt a gyilkos átadására. Safarovot Azerbajdzsánban azonnal nemzeti hősnek kiáltották ki, előléptették és életjáradékot kapott. Safarov...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szagról is megismerik egymást! Jó cimborák, jó pénzes cimborák!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Szagról is megismerik egymást! Jó cimborák, jó pénzes cimborák!
nevemnick
Szolgalelkűség netovábbja egy muzulmán ország diktátora előtt, amellyel hazánkat is lealacsonyítja.
bencemacska
Óh, csak megköszönte a legutóbbi dollár millió küldeményt!!!
És mit csináltak Svájcban fényképek nélkül???-:))))
Zeta
Mért lenne szégyen, ami neki természetes állapot?
ila51
egyszer a kezébe kellene már tenni a zsebeket , ... ne mindig a kéz a zsebbe , legyen már a zseb a kézbe
ila51
tényleg nincs olyan zakó , ami beéri ?
advocat
Látjátok! Tud ez földig hajolni. Ha van a pénzére egy hely ahol nem kérdik hogy kié és miért? Ott nincs pénzmosás elleni törvény! (Kezet csókolni nem tud - bár szeretne - megy ez, másért. Az üzletért, akkor hajlik az a derék.) Szép volt!
lusta
Csak azért hajolt a földig, hogy megnézze, nem dobott-e neki megint pár eurót az azeri elnök.
division
Orbánnak vigyáznia kellene hogy ne csináljon ilyen jelentéktelen apróságokat amelyek egy értelmes embernek fel sem tűnnének, mert a csőcselék egyből hírré teszi.
tudode
Az 1993. november 1-jén alapított, mai napig is DEMOKRATIKUSAN működő alapított Európai Unió NEM SZÁMOLT azzal, hogy lesz egy uniót pocsékoló, de a lóvét felmarkoló tagország, amelynek a "FÉLRESIKERÜLT FEJE" a KELETI NYITÁS FELÉ kacsingat.
.
Dalba foglalva:SZT nevét:
.
---- Putyin báb
www.youtube.com/watch?v=Us6hTxXFR1M
.
A KELETI NYITÁSRÓL, és bűvészkedéséről a VILÁGHÁLÓ mesél EGYRE TÖBBET!
Nessy
Orbán biciklizik! Fölfele hajlong, lefele tapos!
@division: Ha nincs róla kép, akkor minden rendben van? Ha nem látják, akkor nincs is?
Ha pártunk és kormányunkról nem tetsző képet jelentetnek meg, vagy nem tetsző dolgot írnak, akkor már az a "csőcseléknek" szól??
Hát, azért kb. ötmilliós "csőcselék" egy tízmilliós országban, szép teljesítmény!
Eladott Ország
Orbán, az azeri demokrata teljes azonosulása.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10805583_10152887656022048_7548251176012676936_n.jpg?oh=9a285263d66f5d62d7f01f2b0ab4868a&oe=5A74845D
Az Európai Unió egyik legszegényebb és folyamatosan leszakadó országa ,pontosabban annak kormánya olcsó kurvaként haknizza végig Ázsiát és stratégiai partnerséget, kereskedelmi kapcsot, hídfőállást kínál mindenkinek, aki szembejön és eléggé mélyen fetreng a kommunista-szocialista-illiberális mocsárban ahhoz, hogy szóbaálljon Orbánnal. A nyugat-európai politikusokat kétpofára kommunistázó személyiségzavar, aki kommunistákkal parolázik és csodálja az általuk működtetett rezsimeket, nem az, aminek látszik. Hiába játssza el az erős gazdaságra támaszkodó ország befolyásos európai vezetőjét, aki leereszkedik az egyébként baráti ázsiai félfeudális diktatúrákhoz és jótanácsokkal látja el őket, pusztán egy korrupt, banánköztársaság-mentalitású frusztrált senki, aki éppen elkártyázza Magyarország európai jövőjét. Az antikommunista lázadó, akinek meggyőződése, hogy ő fingja a passzátszelet. A sárga/vörös csillag árnyékában. Beszarás. Az meg méginkább, hogy senki nem fogja elküldeni a szemétdombra ezt a szerencsétlen passzátszél-fingó humanoidot, ez kizárólag a magyar emberek lehetősége. Még mindig érdemes lenne meggondolni, merre tovább, mert ennek iszonyatos vége lesz.
Eladott Ország
Európa egyik gazdaságilag leginkább alulteljesítő országaként joggal álmodozunk arról, hogy a kínaiak, törökök, oroszok hátán majd egyszer jó lesz nekünk is. Blöff, blöff és blöff. A kölykeiket Svájcban és a rohadó Nyugaton (nem Mongóliában, nem Azerbajdzsánban, nem Kínában) taníttató, magukat Európában kezeltető, Louis Vuittonba borult, Audival közlekedő seggfejek azt mantrázzák, hogy nekünk a Kelet a járható út. Miközben egy szó nem esik arról,
hogy a köpködött, halottnak nyilvánított globalizáció egyik legnagyobb nyertese éppen Kína.
Azzal a megjegyzéssel, hogy az olcsó tucatárut, éhbérért foglalkoztatott rabszolgákkal előállíttató gazdasági modell persze jelentős határt szab a gyarapodásnak még akkor is, ha a nyugathoz való felzárkózás kétségtelen. Csak kurvára eltúlzott
eszegfu
@division: 11:32 Nekem egészen más a véleményem! Nem "vigyáznia" kellene, hanem meg kellene tanulnia viselkednie! Egy vallási müemlék látogatásakor nem könyöklünk egyetlen tárgyra sem, nem tartjuk zsebben a kezünket, nem hagyom "égetni" magam egy Juncker taslival, vagy nem engedem, hogy a kezemnél fogva bárhonnan kihuzzanak... jelen esetben sem hajlunk meg ennyire, hiszen nem a japánoknál volt, ahol viszont meg nem tett igy! Összegezve: M.o. első emberétől elvárom, hogy tanuljon már meg végre egy kis "etikettet", hiszen az országot képviseli, sőt egy testreszabott ruha sem ártana! Ez vonatkozik minden miniszterelnökünkre, de O.V. esetében kellene igazán sokat tenni ennek elsajátitása érdekében. Csak annyit kivánok tőle, amennyit magam is megtehetek... ennek szellemében Rólad sem tudok elképzelni ennyi "bakit". Nem hiszem, hogy ettől én képviselem a "csőcseléket"!?
eszegfu
@advocat: 11:20 Kattints rá a Nyugati fényre és ott a teljes cikk alatt van a videó.
tudode
Az un. KELETI NYITÁSÁVAL összefüggésben is előfordulhat, hogy MÉG A NEMZETBIZTONSÁGOT is megkerülte, v megfélemlítette, sőt jogszabály szerint annak NEM KELL nemzetbiztonsági átvilágításon keresztülesnie annak, aki ÉLET, HALÁL, a honvédelem, a határvédelem EGYEDURALKODÓJA, de egy mezei közszolgának igen!!!
.
2017-05-05
------Pintér: Nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon Orbán Viktor
www.atv.hu/belfold/20170505-pinter-nem-esett-at-nemzetbiztonsagi-atvilagitason-orban-viktor
.
---- A telefonnál: Demeter Márta független országgyűlési képviselő
www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=LM8YMLI1KXo
.
Erről 'is" szól a NER!!!
Eladott Ország
@division: És te ki a f*szom vagy te fideszes szarházi! Ti vagytok a politikai csőcselék, a politikai büdüs kurvák!
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2139/5995/original.jpg?w=600&h
division
@Nessy: Nem a létszám határozza meg mennyi belőle a csőcselék:-)
division
@eszegfu: Te írtad a cikket, te tetted közzé? Akkor miért veszed magadra?
division
@Eladott Ország: Ne reménykedj, hamarabb lesz nektek alpári parasztoknak annyi mint a Fidesz kormánynak. Sajnálatra méltó a stílusod, de nélkületek unalmas lenne ez az ország:-)) Én csak mosolygok rajtad meg a hozzád hasonló egyedeken.
bencemacska
@division: ma, 11:32
Tévedsz!
Csak az értelmes embereknek tűnik fel, hogy országa miniszterelnöke földig hajol egy muszlim diktátor előtt!
A csőcseléknek nem jut el a tudatáig!!!
A szerencséje meg az, hogy a plebsnek nincs internet hozzáférése!
Eladott Ország
@bencemacska: Egy középkori módszerekkel vezetett posztszovjet diktatúra. Egy demokratikus országnak álcázott sötét rezsim az egykori Szovjetunió területén. Ilham Alijev államfő, egy KGB-s, maffiakapcsolatokban nyakig fetrengő apától örökölte meg valószínűleg örök életére az országot, aki ugyanúgy birtokaként kezelte azt, mint ő most, a jelenben.
Azerbajdzsán hatóságait és intézményeit Európa legelnyomóbbjai között jegyzik, és miközben az elnök sajátlábú gyerekei aranybányákkal, olajmezőkkel és dubaji luxusingatlanokkal
rendelkeznek úgy, hogy egy rakás offshore cég van a nevükön, a kormányzat kritikusait valós
indok nélkül tartják fogva, állandó fizikai erőszaknak vannak kitéve és folyamatos
fenyegetettségben élnek. És igen, miközben az elnöki család minden törvények fölött áll, a
folyamatos bebörtönzések bénítják a civil társadalmat, a véleménynyilvánítás szabadságát
keresztre feszítették, újságírókat, civileket, fiatal aktivistákat vegzálnak, és hamis vádak alapján
ítélnek el. Ha esetleg nagyvonalúan egyetlen szót nem ejtenék az azeri baltás gyilkos szabadon bocsátásáról (amikor Magyarország egy őskeresztény országot alázott meg az azeri biznisz kedvéért), akkor is arcpirító lenne, hogy egy uniós tagállam miniszterelnöke és annak kedves felesége egy ilyen vállalhatatlan sötét ország vezetésével kebelcimborál. Annak tükrében különösen, hogy egy 99%-ban iszlám országról beszélünk, vagyis tehát a mi
talpig keresztény kultúránkra nem vet olyan jó fényt ez az indokolatlan földig hajlás. Bár az is
igaz, hogy az iszlámmal csak akkor van bajunk nekünk, keresztény mimagyaroknak és külön
Orbán Viktornak Lévai Anikóstól, ha semmiféle érdekünk nem fűződik hozzájuk. Ha jól
megfizetik a letelepedési kötvényeket, és üzleti lehetőséget jelentenek a maffiának, akkor kellő
tisztelettel és csodálattal tekintünk rájuk. Olyannyira, hogy az asszonyt is bevonjuk a
hajbókolásba. @division:
ila51
@nyanya001: 13:02...miért ? ...akkor még sincs meg a kémia ? :D
quadrocopter
@division: Ostoba! Mutass még egy felvételt, ahol a min.elnök hajlong a másik a másik min. elnök előtt!
Eriksson
@quadrocopter: Azért mégiscsak furcsa. Legalábbis a kép felirata szerint.
quadrocopter
@Eriksson: És amikor a Genyónak kezet csókolt az öreglány?
A pápa megmosta a hajléktalanok lábát is!
Eriksson
@quadrocopter: Keressed csak a példákat fölöslegesen, mert nem erről van szó.
A pápa tiszteletet gyakorolt a "túlélőknek", ahogy te nevezed. (Mikor volt a holokauszt)?
Orbán meg keleti szokás szerint megtisztelte elnöktársa személyét.
Tehát ennek is, annak is megvolt a maga motivációja, ami nem feltétlenül egyezik a mi elképzelésünkkel.
quadrocopter
@Eriksson: Na akkor tedd be ide azokat a felvételeket, ahol "keleti szokás szerint" egyik min.elnök hajlong a másik előtt!
Még Japánban sem teszi meg a min. elnök, ahol pedig évszázados társadalmi szokás!
Érkezhetnek a felvételek!
quadrocopter
@Eriksson: Azannyát! A "keleti szokás" nem vonatkozott a kínai min. elnökre. Biztos nem keleti a csávó!
Eriksson
@quadrocopter: Hát nem az azeri elnökről van szó?
quadrocopter
@Eriksson: Akkor azt a képet tedd be, amelyiken egy min.elnök hajlong egy elnök előtt!
Érkezhet!
Pálinkás Pál
@division: Itt vagy ? duced az azerinek csicskul..ti majmok megt előtte alázkodtok!!
bencemacska
@Eriksson: ma, 16:18
Tőlem még le is feküdhet, hogy Alijev rajta keresztül gázoljon! DE előbb mondjon le, magánemberként semmi közöm hozzá, mit tesz!
Vagy akkor itthon ne uszítsa a csürhéjét és az egész országot a muszlimok ellen.
Lehet, hogy számára a diktátor dinasztia sarjai jó muszlimok, a szerencsétlen földönfutóvá tett menekültek meg legyilkolandók?!
EZ A KETTŐS MÉRCE undorító!
quadrocopter
@bencemacska: Itt van ez a "jö képességű" azeri bűnöző:

A Szovjetunió 1991-es széthullása után 1994-ig İlham Moszkvában és Isztambulban volt üzletember. Ekkortájt a média folyamatosan bemutatta életstílusát, amin belül leginkább a szerencsejáték és a nők játszották a főszerepet. Ez volt az az időszak, mikor hatalmas adósságokat halmozott fel egy török kaszinótulajdonossal szemben. Apja szomorúan fogadta fiának playboy életstílusát, és úgy érezte, ez csökkenti annak esélyét, hogy fia válhasson az utódává. 1998-ban az elnök elrendelte, hogy Azerbajdzsánban minden kaszinót zárjanak be.[1]

1994-ben Əliyevet az Azerbajdzsáni Állami Olajvállalat, a SOCAR elnökhelyettesévé nevezték ki. Egyes vélemények szerint Əliyev megvesztegetéssel szerzett ilyen magas beosztást. A következő évben a parlament (a Milli Majlis), majd a most nem létező nemzeti olimpiai bizottság tagja lett. Ő vezette Azerbajdzsán küldöttségét az Európa Tanácsba. Két hónappal a 2003-as elnökválasztást megelőzően miniszterelnökké nevezték ki. Októberben Heydər Əliyev egészségi állapota megromlott, emiatt visszalépett a választásoktól, de ezzel egyidejűleg vitákra alkalmat adva, saját helyébe egyedül fiát jelölte pártjának elnökjelöltnek.(wiki)
Eriksson
@bencemacska: Más a politika és más az üzlet.
Eriksson
@quadrocopter: Nem liheged túl egy kicsit a dolgokat?
bencemacska
@Eriksson: De nem azt mondják, mit csinál ez a hülye, hanem azt: mit csinálnak a hülye MAGYAROK!!!
quadrocopter
@Eriksson: Mi van, nem megy a bizonyítás? "Keleti szokás szerint" sem?
Eriksson
@bencemacska: Ebben van valami. Sima általánosítás.
Eriksson
@quadrocopter: Neked kellene bizonyítanom? Ugyan miért?
Yoda69
orban, a hanyadek... Erre nincs jobb szo.
quadrocopter
@Eriksson: Hogy ne maradj hazugságban - ezért!
Eriksson
@quadrocopter: Nem akarok én neked semmit bizonyítani. Használd az eszed és ne bizonyítékokat követelj. Bizonyítsd te, hogy alkalmas vagy vitapartnernek.
quadrocopter
@Eriksson: Magadat mentsd ki a szarból: "Orbán meg keleti szokás szerint megtisztelte elnöktársa személyét."

" Hát nem az azeri elnökről van szó?"
Elnöktársa?
Eriksson
@quadrocopter: Szarban lennék? Nem látom, akárhogy szemlélem magam.
division
@Eladott Ország: Mégis a Fidesz fog nyerni.
division
@Pálinkás Pál: Itt vagyok, csak ritkán mert nem érek rá "okosokkal" foglalkozni:-)
division
@Eriksson: Hagyd már ezt a nyomorultat, ez az élete hogy több néven acsarkodik meg trágárkodik, ez van, többre nem vitte:-)
quadrocopter
@division: Buta veréb!
Egyszer már pofádba mondtam, hogy tedd ide a "több nicket" Eddig nem sikerült - ennyi vagy, üres pofa hatalmas szájbűzzel!

@Eriksson: Tanulj meg elbukni, ha hülye vagy!
division
@Eriksson: Csak nem nyugszik ez a klón halmaz, és akkor még el is tartjuk az ilyen embereket:-)
nemfideszes
@division: 11:32
A baltás gyilkos elengedéséért kapott 7 millió dollárt azért nem nevezném "apróságnak"!
quadrocopter
@division: Cserélj chipet!
Buta veréb!
Egyszer már pofádba mondtam, hogy tedd ide a "több nicket" Eddig nem sikerült - ennyi vagy, üres pofa hatalmas szájbűzzel!
nemfideszes
@Eriksson: A holokauszt túlélői és az azeri diktátor közé azért nem kéne egyenlőségjelet tenni!
Amúgy a meghajlásnak is meg van a maga protokollja... és üzenete...
Eriksson
@nemfideszes: Hagyjuk már a francba. Nem vitaalapnak szántam a képet, és nem is holokauszt vonatkozásban. Pláne nem egyenlőségjelnek.
Csak annyit szerettem volna mondani, hogy egy meghajlás nem megalázkodás. Viszont egy pápai kézcsók... Hivatalból neki járna, illetve a gyűrűjének.
Eriksson
@quadrocopter: Az imélcímem csak neked, csak privátba:
@backup.ma
nemfideszes
@Eriksson: 13:17
... és azt milyen "udvariassági formulának" neveznéd mikor tisztességben megöregedett emberek a csuti patkány kezét csókolgatják?!
hireknaploja.blogspot.hu/2011/11/kezet-csokolnak-meg-orban-viktornak.html
division
@quadrocopter: Felesleges, úgyis tagadnád. Tudod te nagyon jól melyek azok a nevek amelyekkel írtál már ugyanezzel a stílussal. Lényegtelen, te ilyen ember vagy.
nemfideszes
@Eriksson: A meghajlás önmagában valóban nem megalázkodás, de ahogy írtam meg van a protokollja.
Normál esetben mindkét fél egyformán hajol meg, ezzel egyenrangú félként ismerve el a másikat. Amennyiben az egyik fél mélyebbre hajol a másiknál az az alázat jele, vagyis a két ember viszonyában ő az alárendelt. Ebben az esetben pedig igen csak sokat mondó, hogy az európai kereszténység állítólagos nagy védelmezője mélyebbre (derékból) hajol, mint az ő köszöntését pusztán fejhajtással viszonzó muszlim diktátor.
Eriksson
@nemfideszes: Tegyél feljelentést a legfelsőbb fórumon.
nemfideszes
@Eriksson: Azon kívül, hogy Gyurcsány egyáltalán nem kézcsókra (tenyérrel lefelé, könyökből meghajlítva) tartja a kezét, mint viktorka, és a jó ember sem hajol meg, mint a csutinak kezet csókolók, azaz nem jelenik meg az alázat sem, a szokásos "gyurcsányozáson" kívül ezzel most mit is akartál bizonyítani?
Eriksson
@nemfideszes: Azt, hogy Orbán kedvesen mosolyog rajongójára, Gyurcsány meg le se szarja, rá se néz.
nemfideszes
@Eriksson: Ezzel a cinikus megnyilvánulással nyilvánvalóan csak a jellemtelenségedet próbálod meg takargatni. Ugyanis ha nem a csutiról, hanem Gyurcsányról vagy bármelyik más ellenzéki politikusról lenne szó, már habzó szájjal írogatnátok, hogy micsoda scandallum, keresztényként így meghajolni egy muszlim előtt, ami ugye megint csak újabb "bizonyíték" lenne az amúgy nem létező Soros-tervre... és ugyan ez lenne abban az esetben is ha nem a csuti üzletelne olyan kétes hátterű arabokkal mint Naffa vagy Pharaon.
nemfideszes
@Eriksson: Ez most komoly??!!! Te szerencsétlen Gyurcsány pontosan azért nem néz oda mert kerülni akar egy csuti esetéhez hasonló szituációt, ezért mielőbb "menekülni" próbál a helyzetből... ugyanis normális embernek nem szokása megalázó helyzetbe hozni másokat még akkor sem ha az egy "elvakult" rajongó! Nem a középkorban élünk b+, ahol kezet kell csókolni a méltóságos úrnak!!!
Eriksson
@nemfideszes: Ez most hogy jön ide? Szakadj le rólam butazsák, mielőtt még számonkérném rajtad a holttengeri tekercsek keletkezését.
nyanya001
@nemfideszes: Ennek a félcédulás hazaárulónak majd a földig ér az orra !
Persze, az a 7 milliárd... amitől már nem is hogy korpás a haja, de egyenesen
hányingert keltő !
nemfideszes
@Eriksson: Felhozol egy dolgot amire én reflektálok, aztán megkérdezed, hogy "hogy jön ide"? Te nem vagy százas öreg! Értem én, hogy szar dolog ha valamire ész érvek, és persze tények híján nem tudsz mit "mondani", de a "szakadj le rólam" duma, és az erőltetett poénkodás nem fog rajtad segíteni... ezzel csak magadat járatod le ember!
nemfideszes
@Eriksson: Miközben a csuti európai keresztényüldözésről pofázik, földig hajol egy olyan muszlim diktátor előtt akinek az országában, Európával szemben, valóban üldözik a keresztényeket.
www.magyarkurir.hu/hirek/az-open-doors-jelentese-szerint-ismet-fokozodott-keresztenyuldozes-videoval#lightbox['g58064']/1/
... gondolom ebben sem láttok semmi ellentmondást!
quadrocopter
@division: Nem felesleges, mert itt vered a nyálad mindenféle tényadat nélkül, ahelyett, hogy gerincesen megerősítenéd a szájszagodat ebben a tárgyban! Egyszer már felróttam, hogy üresben pofázol - nem tévedtem!
Nosza, mutasd be, hogy mekkora f@szacsávó vagy a nickeket illetően!
Yoda69
Az a baj, hogy a gecitaho ezzel a cselekedetevel, nem csak onmagat alazta porra az egesz vilag elott, hanem Magyarorszagot es a magyar embereket is.
Desischado
@Yoda69: Pontosan, ez cseszi az én csőrömet is. Ha magánzóként tenné, a fene törődne vele, de így megalázza az egész országot, és a benne élőket! Egyébként is, mióta hajol meg egy becsületes ember egy gyilkos diktátor előtt?! Igaz, orbán se nem becsületes, és se nem ember!
eszegfu
@division: tegnap 13:45 Nem én irtam a cikket... de a hsz-dből nem igazán derült ki, hogy az ujságiróra gondolsz, vagy másokra...
Madácsi Pali
A bő 7 milla dolcsiért illik gazsulálni! Viszont szégyen minden magyarra, hogy ez a ripacs a miniszterá(e)lnökünk.
Yoda69
@Madácsi Pali: Legalabbis azokra biztos akik hatalomban tartjak.
Eladott Ország
@Madácsi Pali: Ezt se reklámozta a királyi média, "migráncs" csatorna.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/azerb-1024x576.jpg
Orbán Viktor Lévai Anikó táraságában átadja a Magyar Érdemrend Középkeresztje a csillaggal kitüntetést Ilham Aliyev azeri elnök feleségének, Mehriban Aliyeva asszonynak, a Heydar Aliyev Alapítvány elnökének a Baku melletti elnöki palotában 2016. március 6-án.
Clavigo
Vityka...,,,,...nem ártott volna leszopnod az azeri cimborádat,,..,,..a nemzethhyyy, körösztyénszájszagú ,,baromarcú ,, SZAVAZÓID nevében is...( orbánisztán büszke és erős...stb )...Ásd el magad More.,,oszt jó napot.
Sámannus
A gályarabok is ebben a pózban vontatták a hajókat a Volgán.
Aki Én
Kopácsi János facebook!

Lassan már megtanulhatnál írni, mert a brutál helyesírásod mellett szinte elvész a tartalom.
Te is csak arra vagy jó, hogy láthatjuk a fidesz szekta arcát közelről.
Fogadjunk, te nem is tudod milyen buta vagy.
Nessy
Vannak előnyei a gerinc hiányának! Könnyen tud meghajolni, max a pocakja szab gátat a "hajlás szögnek"!
szaboria1
Te jó ég ez tényleg már nagyon beteg! Megint zsebre dugott kézzel beszélget. Nem csodálom, hogy az EU-ban lenézik.
Aki Én
@division: Inkább neked kellene vigyázni, hogy ki ne derüljön, hogy te ebben a jelenetben semmi kivetnivalót nem találsz.
Madácsi Pali
@Yoda69: minden magyarra mert tűrjük. Nem tudjuk felelősségre vonni és leváltani.
picike1
meghajol mert félti a fejét a sajátját !@szaboria1:
bakegya
@picike1: @szaboria1: KOR-RUPT CSÚSZÓ MÁSZÓ!-már nincs hova sülyedni a bitang embertelen üledékes mocskába!!!
A korona -hercegné remélem végig nézi "JÓNAK LENNI JÓ",mielőtt kéregetni indul a magyar munkanélküliektől,nyugdíjasoktól és közmunkán lapátoló térkövelni kényszerülő honfitársainktól,ISTEN NEVÉBEN.
Sámannus
@Eladott Ország: Még a hasán is hintázott úgy begörbült :DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.