Az amerikai elnök már a tavalyi elnökválasztási kampányban is bírálta a demokrata párti elnökjelölt, Hillary Clinton mellett nyíltan kiálló CNN-t, és bírálatát nem fogta vissza azóta sem.

Donald Trump ismét egy Twitter-bejegyzésben gúnyolta a CNN hírtelevíziót. 

Egész pontosan ezt írta:

a Fox televízió sokkal fontosabb az Egyesült Államokban, mint a CNN, csakhogy az Egyesült Államokon kívül még mindig a CNN nemzetközi kiadása a (hamis) hírek forrása, és ezek nagyon is szegényesen mutatják be nemzetünket a világnak. A külvilág nem az igazságot tudja meg tőlük. 

Az elnök bejegyzését ezúttal az teszi érdekessé, hogy az igazságügyi minisztérium a héten jelentette be: megpróbálja megakadályozni, hogy az AT&T telekommunikációs vállalat felvásárolja a Time Warner médiaóriást. A CNN a Time Warner-birodalom egyik része, bár egyes források szerint arról is volt szó, hogy az adásvételi csomagból a Time Warner kiveszi és külön értékesíti a hírcsatornát.

Donald Trump már megint a CNN-t ekézte

Donald Trump amerikai elnök beszél a parti őrség tagjai számára rendezett hálaadásnapi rendezvényen a floridai Riviera Beach-ben 2017. november 23-án. 
Fotó: MTI/AP/Alex Brandon

Trump korábban azt ígérte, hogy "nem vesz részt" a fúzióban és nem lesz köze hozzá. A héten azonban ismét leszögezte: nem ért egyet a felvásárlással, de nem kíván hozzászólni. 

A CNN nem hagyta válasz nélkül az elnök Twitter-bejegyzését.

Nem a CNN dolga, hogy az Egyesült Államokat bemutassa külföldön. Ez az ön dolga. A mi munkánk a hírek közlése. Első a tény

- reagált Twitter-oldalán a televízió.

Legutóbb ázsiai körútján tett közzé bíráló Twitter-bejegyzést. Akkor ezt írta: "A Fülöp-szigeteken kénytelen voltam a CNN-t nézni, amit már hónapok óta nem tettem, és ismét meg kellett állapítanom, hogy milyen rossz és hamis. Lúzerek" 

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Ujbol Donald Trumpot akarta a TIME magazin az Ev emberenek. 2017 re. De Trump vissza utasitotta, Me'g sze'p.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.