Miközben az Egyesült Államokban sokan adócsökkentési lázban égnek, egy kutatás szerint az alacsony adók egyáltalán nem szükségszerűen vezetnek a társadalom jó közérzetéhez. A legboldogabb országokban fizeti ugyanis a lakosság a legtöbb adót.

Forrás: investor.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@Levendula: ..azé épült a kerítés!Mindenki Mo.-ra akar beszökni! ;-)
Equus
@Levendula: örömmel fizetnék $1,000,000-ót... bizonyára nekem ettől több maradna.
csipetke
@Levendula: A leírtak szerint annak kéne lennünk,de a szolgáltatások,amiket cserébe kapunk,a bányászbéka segge alatt vannak.Lehet,hogy túl sok ingyenélőt kell eltartani az adónkból,és avízfej egyre csak növekszik.Már senki nem tudja nyomon követni,hány miniszter,tárcanélküli miniszter,államtitkár,államtitkár-helyettes,államtitkár-helyettesnek a helyettese,ilyen olyan bizottságokban vállal posztot még mindegyik,nem kevés pénzért.Pedig azt igérte Orbán az újraválasztáskor,hogy csökkentik a létszámot,de nagy a rokonság,meg a haveri kör.Mindegyiknek kell egy posztocska...Mitől is kéne boldognak lennünk?
Equus
@csipetke: helyettem is szólottál. Köszi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.