A sajtóban megjelentek olyan hírek, melyek szerint Soros György álciviljei olyan hálózatot szeretnének létrehozni Magyarországon, ami érinti a vidéki fiatalokat is. A hírek szerint irodákat fognak nyitni vidéken, ezeknek pedig olyan pénzeket juttatnak majd, amelyeket Soros György terveit támogatják. A témában a Fidelitas tartott sajtótájékoztatót szerdán délután. Falusi Vajk a szervezet alelnöke elmondta, Magyarország jövőjéről …A sajtóban megjelentek olyan hírek, melyek szerint Soros György álciviljei olyan hálózatot szeretnének létrehozni Magyarországon, ami érinti a vidéki fiatalokat is. A hírek szerint irodákat fognak nyitni vidéken, ezeknek pedig olyan pénzeket juttatnak majd, amelyeket Soros György terveit támogatják. A témában a Fidelitas tartott sajtótájékoztatót szerdán délután. Falusi Vajk a szervezet alelnöke elmondta, Magyarország jövőjéről csak a magyar emberek dönthetnek. Állítólag Soros György és szervezetei most a vidéket vették célba, és eddigi példák alapján...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Csak leírom újból...teljesen mindegy hogy ki...hogyan és mit csinál,ha az a vége hogy buktok narancsok!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Herélt Hal Klónja! (Látod, hogy tisztelem a retardált személyiségedet?) Megtanulhatnál emberként, akár bérelhető zsoldosként is tisztességes magyar nyelven és értelmes vitapartnerként viselkedni, de látom ez ez nem megy annak a galandféregnek, aki a sok fokhagymával túlfűszerezett pörkölt miatt agy másik retardált végbeléből kiűzettél.
quadrocopter
@durbincs: Te barom, állandóan más farka foglalkoztat, "kisebbségi szervi adottságaidat" kompenzálod? Animál-szexes perverz állat, az a szerencséd, hogy "a bárányok hallgatnak" a hajlamaidról!

Mit akartál kinyögni, írásjel zsonglőr?
Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...neked használ, ha leöblíted egy kis hypoval...hihihihi...emléxel még, hogy a VIM-nek milyen íze volt, "he"? Hát az Ultrának, "holla"?
nezelodo
@durbincs: Szegény lény, (bocs hogy embernek nem nevezlek, éppen a valódi emberek megsértésének elkerülése miatt), adjak tippet egy agykurkászhoz, hogy reparálja a ferde hajlamaidat, bár lehet, hogy elhajtanak, és nem vállalnak a teremtés selejtjének gyógyíthatatlansága miatt.
nezelodo
@durbincs: Jaj te szerencsétlen nímand micsoda kemény munka volt ezt kiötleni? Még megsajnállak a végén a nehéz kenyérkereseted miatt! Na pá...
Csizmás Kond
...ennyi együgyű között szolgát nem nehéz találni.
quadrocopter
@durbincs: Te beteg barom, állandóan más farka foglalkoztat, "mini szervi adottságaidat" kompenzálod? Animál-szexes perverz állat, az a szerencséd, hogy "a bárányok hallgatnak" a hajlamaidról!
Te nem zsebre teszed a mancsaidat, hanem sliccbe! Latens buzera!

Mit akartál kinyögni, írásjel zsonglőr? Keményen tolod a Calgont, debil?
Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...neked használ, ha leöblíted egy kis hypoval...hihihihi...emléxel még, hogy a VIM-nek milyen íze volt, "he"? Hát az Ultrának, "holla"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.