A barátai csak mókamesterként jellemezték azt az angol férfit, aki a fejére betonozott egy mikrót. A tűzoltók kevésbé voltak elragadtatva.

Az angliai Wolwerhampton városában betonozott a fejére egy mikrohullámú sütőt egy 22 éves férfi, akit a barátai csak mókamesterként emlegetnek, mert több szívatós videót is készített már. 

A tűzoltók kevésbé voltak elragadtatva a legújabb ötletétől, öten jó órás munka árán tudták csak leszedni a férfi fejéről a mikró szerkezetét.

A fejére betonozott egy mikrót az angol mókamester – fotók

Fotó: Facebook/West Midlands Fire Service

Shaun Dakin, az esethez kivonuló West Midlands tűzoltóság parancsnoka szerint bármennyire is viccesnek tűnik az ilyen, a férfi akár meg is fulladhatott volna, vagy súlyos sérüléseket szenvedhetett volna. Mikor kihívták őket, addigra a férfi barátai már bő egy órája próbálták a mókamester fejéről levarázsolni a bebetonozott mikrót, sikertelenül. Annyi eszük ugyanakkor volt, hogy egy csövet toltak a férfi szájába, amin keresztül levegőt tudott venni, bár a beton miatt ezt nehezen tette.

A mikró testét végül egy videóhívásban bejelentkező technikus kollégájuk útmutatása alapján szedték le a tűzoltók a férfi fejéről. A barátai nagyon bűnbánóak voltak, de Dakin szerint ez is pont egy olyan eset volt, amely értékes munkaerőt von el egy esetleges balesettől.

(West Midlands Fire Service)

(Címlapi kép: Facebook/West Midlands Fire Service)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Bakker @durbincs: , azért ez még tőled is hülye vicc...
wpym
Ugy kellett volna hagyni: ha nem doglik meg, eljen ugy, ha feldobja a bakancsot, egy hulyevel kevesebb. Tokeletes igy is, ugy is. lol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.