Salma Hayek szerint sokáig tartott meggyőznie magát arról, hogy kiálljon a nyilvánosság elé, mert úgy gondolta, senkit nem fog érdekelni a fájdalma. A színésznő zaklatása a Frida című film forgatása közben történt.

„Nem arra, hogy együtt zuhanyozzunk. Nem arra, hogy nézhessen engem zuhanyozás közben. Nem arra, hogy megmasszírozhasson. Nem arra, hogy a meztelen barátja adjon nekem egy masszázst. Nem arra, hogy orálisan kielégítsen. Nem arra, hogy levetkőzzek egy másik nővel. Nem, nem, nem...”

– elevenítette fel Salma Hayek a The New York Timesnak a Frida című film forgatása alatt történt zaklatásokat.

Harvey Weinstein hotelről hotelre, forgatási helyszínről forgatási helyszínre követte Hayeket, akivel 2002-ben a híres festőnőről szóló film forgatásakor dolgoztak együtt, de volt, hogy egy teljesen más produkciónál is egyszer csak megjelent a producer.

„Évekig volt a szörnyetegem” – mondta Hayek, aki szerint sokáig tartott meggyőznie magát arról, hogy kiálljon a nyilvánosság elé, mert úgy gondolta, senkit nem fog érdekelni a fájdalma. „Talán ez annak is köszönhető, mert Harvey olyan sokszor mondta nekem, hogy egy senki vagyok” – emlékszik vissza a színésznő. 

A többszöri kikosarazás után Weinstein dührohamot kapott. „Nem hiszem, hogy lett volna olyan szó, amit jobban utált volna, mint a »nem«." A producer hívogatta az éjszaka közepén, hogy rúgja ki az ügynökét, kiráncigálta a Velencei filmfesztivál megnyitójáról, hogy luxusprostituáltakkal teli partyjára vigye. A legbehízelgőbb modort a dühkitörés követte:

„Megöllek, ne hidd azt, hogy nem vagyok rá képes”.

A forgatás megkezdésével a zaklatás megszűnt, de a producer folyamatosan dühöngött: arról beszélt, Hayek nem elég szexi a szerepben, és így senkit nem fog érdekelni a film.

Amikor Weinstein megnézte a vágott verziót, azt mondta, a Fridát csak videoforgalmazásba engedni, nem elég jó a mozis forgalmazáshoz. égül a tesztvetítéseken kirobbanó volt a film sikere, a producer őrjöngött. Soha nem adott később Hayeknek főszerepet

(Daily News)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almalibre
Elgondolkodtató, nemet mondott, mégis sikeres...
gazdag dezső
Aki ilyen öltözékben lép emberek közé ,megérdemli a zaklatást,de az arab férfiaknak az erőszakát is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.