Az érsek szerint Európa integrációja több tekintetben máig nem valósult meg, de a katolikus egyház hisz a kontinens jövőjében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nemcsak Európát, Észak- és Dél-Amerikát is szereti a keresztény egyház, és Afrikát, Ausztráliát, Óceániát, de Ázsia egy részét is. De a legjobban a jókedvű adakozókat szereti az Egyház! :)
42
Erdő Péter, csak egyszer mondom el neked:
Az egész világ miattatok fog elpusztulni - a ti hitetlenségetek miatt.
Nem a sátánista iszlám miatt, nem az Istentől teljesen elidegenedett zsidók miatt, nem a filozofikus buddhisták miatt, nem a vérprimitív több százezres démonseregben hívő hinduk miatt - hanem miattatok, ti álkeresztények.
És még csak fel sem fogjátok a szerepeteket ebben a történetben (pl te sem, te sátánista Erdő Péter fuckin szittya-fattya álkeresztény bíboros).

Mindent tudok rólad!
Én ott leszek Armageddon háborújában ellened, ahogy a sok milliós tömeget vezeted Sátán altábornagyaként Isten, Jézus, és az angyalok ellen.

Tudod mi a vicc?
Hogy végre nem viccelek - iszonyú dolgokkal is tudok viccelni keményen, kíméletlenül, csúnyán - és te komolyan veszed.

De most nem vicceltem...
Azt hiszed - rosszul -, hogy ismered a világ pusztítóit.
Hát nem ismered - régen víz által sem ismerted, meg és most tűz által sem ismered! fel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.