Azt gondolom, egyre többen látják, hogy ha a jövő tavasszal Orbán Viktor és pártja elveszíti a választást, azon Magyarország, a magyarok nagy többsége nyerni fog. Ugyanakkor erősödik a szembenállás az Orbán-kormány és az Európai Unió között, amit a kormánypárti Magyar Hírlap nemrég háborúnak nevezett. Ennek kimenetele sem közömbös hazánk lakossága számára. A konfliktus jelei már a 2010-es választások előtt láthatóak voltak. Orbán Viktor 2009 őszén, a kötcsei zártkörű Fidesz rendezvényen személyes céljaként fogalmazta meg a „centrális politikai erőtér” megteremtését Magyarországon. Ennek lényege, hogy egy nagy és erős kormánypárt úgymond felesleges viták nélkül, egyedül is képes legyen dönteni a nemzeti érdekeket érintő kérdésekben, ami merőben ellentétes az Európai Unió értékrendjével. Amikor az Európa Tanács főtitkára, a norvég Thorbjorn Jagland kérdésére felidéztem Orbán Viktor szavait, azt mondta, hogy ez lényegében egypártrendszer. Jogi értelemben nem, hiszen nem tiltja más...

(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Szóval, ha elveszítjük a Büsszellel szembeni harcot a migránskérdésben - ami nagyon valószínű -, akkor az a magyaroknak nagy nyereség lesz? - K. László szerint?

Mert akkor Orbán le lesz győzve, és tódulhatnak be az iszlám hódítók az országba? Vagy át az országon a magyarok teljes örömére?
Vagy kinek lesz ez az öröme? A Nyugati gyáriparosoknak, üzletlánchálózat tulajdonosoknak?
durbincs
Támadnak a Neander-völgyi libsik, a Dőrék ?
visszafajzottak sok sok év után?
vagy valaki szaporítja őket pipettában ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél