A menedékérők ügye mondjuk pont nem ilyen, és Ausztria "természetesen elfogadja" az EU-n belüli áthelyezéséről szóló korábbi döntéseket. Csillapítani kell a feszültséget az Európai Unió keleti és nyugati tagországai között, és a következő években Ausztria segíteni szeretné ezt a folyamatot - jelentette ki Sebastian Kurz új osztrák kancellár kedd este Brüsszelben, miután a főbb uniós intézmények vezetőivel egyeztetett. Rövid sajtóértekezletén Kurz országa és kormánya Európa-pártiságát hangsúlyozta, ugyanakkor kiemelte, hogy Bécs erősítené az EU-ban a szubszidiaritás elvét, azaz azt a szempontot, hogy minden kérdést lehetőleg a legalacsonyabb szinten kezeljenek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jaj Pubi a valóság megint szembejön és beköszön

Röviden szólva ezt is nagyon benézte az „orbáni diplomácia”

Van olyan a világban, hogy erősen jobboldali, meg olyan hogy populista és tűnhet úgy is, hogy nem feltétlenül a józan megfontolások vezérlik, de az orbáni baromságok egy másik dimenzióba tartoznak.
A derék Trump-ról sok minden rosszat el lehet mondani, de az akkor is egyértelmű, hogy igencsak mellément Őfenesége és bandája lelkendezése. Sőt még árnyaltnyi javulás sem érezhető ártunk és qurmányunk megítélésében az USA vezetés szemében.
Most, hogy a sógoréknál letette az esküt az új kormány, s Európa ismét aggódni kezdett, a mi derék Szájjártatónk a külgarázda és persze a dagadt törpe egymást túllicitálva sietett benyalni:
„örömömre szolgál a Sebastien Kurz vezette jobboldali kormány, mert így Ausztriát ismét egy keresztény és konzervatív értékek mentén szerveződő kormány irányíthatja.”
illetve
„a jobboldali pártok győzelme Ausztriában jó hír Magyarország számára, mert így "az őszinte, a képmutatás béklyója által nem kötött osztrák politikusokkal" lehetőség nyílik az Európát feszítő történelmi kihívások érdemi megválaszolására.”!
Mindeközben; Bécsből olyan mondatok gyűnnek, hogy
„Csillapítani kell a feszültséget az Európai Unió keleti és nyugati tagországai között, és a következő években Ausztria segíteni szeretné ezt a folyamatot ”,
„Kurz országa és kormánya Európa-pártiságát hangsúlyozta, ugyanakkor kiemelte, hogy Bécs erősítené az EU-ban a szubszidiaritás elvét”,
„Az új kancellár végezetül a jogállamisági elvek, valamint a közös uniós szabályok és értékek fenntartásának szükségességéről is beszélt, kiemelve, ezeket kivétel nélkül minden országban tiszteletben kell tartani”! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Értelek..."Az új kancellár végezetül a jogállamisági elvek, valamint a közös uniós szabályok és értékek fenntartásának szükségességéről is beszélt, kiemelve, ezeket kivétel nélkül minden országban tiszteletben kell tartani”! =)) "...és szerinted Euróba félanalfabétakkal való elárasztása érték???
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: feleslege, hisz te és az elvtársaid ennek a kritériumnak tökéletesen megfeleltek! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Viccesnek érzed magad ,igaz??? pedig korántsem vagy az!Már párszor írtam ,csak akkor mindig visszavonulót fújtok...Összeurópai népszavazás,akarunk .e miszlim hordát? Szerinted mi lenne a végeredmény??? Sírógörcsöt kapnátok tőle!
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: ja és ti számlálnátok a szavazatokat! =))
egyébként honnan "tudod" csal nem párttaggyűlésen olvasták fel? =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Felőlem számolhatná bárki,az eredményt te is tudod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.