23 éves korában súlyos betegségben elhunyt a vajdasági származású Karapándzsity Kristóf, aki még a 2013-as magyar X-Faktorban indult.

Meghalt a magyar X-Faktor 2013-as versenyzője

Halálának hírét a Szabad Magyar Szó közölte – írja a Blikk.

A bulvárlap emlékeztet rá, hogy a vajdasági fiú annak idején nagyon meghatotta Tóth Gabit és Alföldi Róbertet az első tévés szereplésén (bár a döntőbe nem sikerült bejutnia), utóbbi egy hosszú Facebook-bejegyzésben meg is emlékezett róla.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Harom napja folyamatosan gyaszolja ezt a vajdasagi fiut a sajto, valamint a propeller...
De amikor Bajor Imre hunyt el, nem voltak kepesek kozolni a sajtoban sem es a Propelleren sem, ugyhogy kesobb ez addig fajult, hogy orbannak azt kellett mondania a nyilvanossag tajekoztatasara , hogy o ilyenkor mindig csak az ozvegy hazastarsat keresi meg szemelyesen a kondoleaciojaval. Ami ugye egy ordas hazugsag, mert Ildiko asszonyt es a gyerekeit senki sem kereste meg...

Ez a fiu szegeny nyugodjek bekeben, szornyu lehet a szuleinek,...
division
@karma1: Fontos volt most ebbe is politikát keverni?
Nyugodjon békében.
karma1
@division: Igen, nagyon fontos volt. Mert egy jelensegrol beszelunk, bar szegeny fiu csaladjanak en is oszinte reszvetet nyilvanitottam.
Nem mas ez sem, csak egy kettosmerce.
division
@karma1: Ha én meghalok rólam sem fognak írni az újságok, nem leszek benne a médiában, holott tartom magam akkora embernek mint Bajort tartották, csak éppen más vonalon. Egy focista vagy egy színész is olyan számomra mint bármelyik másik ember, nem nagyobb mint egy mérnök vagy egy feltaláló, orvos, stb.
karma1
@division: Ugyan, ne probald ezt az egeszet elmismasolni... Te is nagyon jol tudod, hogy mirol van szo.
Valoban, letezik az emberek oriasi tobbsege, akik soha nem, vagy eppen csak a halalukkor kerulnek bele a halalozasi rovatba, vagy akkor lesznek hiresek, ha feldaraboljak a csaladtagjaikat, esetleg resztvesznek a nagy vonatrablasban, vagy hasonlo esetben...
Az emberek nagy reszenek halalhirebol sohasem lesz ujsaghir.
De amikor egy olyan ember hal meg, aki evtizedeken at szorakoztatta a szineszi jatekaval, vagy enekevel, esetleg a zenei eletben muzsikalassal a tomegeket, azoknak a halalhirere igenis mindenki kivancsi, mert ot MINDENKI ismeri az orszagban, nemcsak a sajat csaladja meg esetleg a szomszed. Ugyanez vonatkozik politikusokra, tudosokra, vagy mas olyan emberekre, akik a kozeletben allandoan jelen vannak.
Nekem ne probald megmagyarazni, hogy Bajor Imre egesz eletenek a muve osszehasonlithato fontossagban ennek a szegeny 23 eves sracnak a nehany tv-beli szereplesevel. Plane ugy, hogy az o nehany szereplese utan napojig itt is olvashato a vezeto hirekben az elvesztese, mig Bajor Imrerol semmi nem jelent meg annak ellenere, hogy amig tudott, aktiv szereploje volt az Operett Szinhaznak, egy csomo nepszeru tv musorban volt meghivott szereplo, a Heti Hetesben pedig evekig alaptag volt, a havi radiokabareban pedig szinten szineszkent szerepelt.
Szoval nem tudsz meggyozni, barmennyire is szeretnel, mert a kettejuk kozti parhuzamot nem lehet meg eroszakkal sem felmutatni.
Tovabba nem kicsinyitem a Te ertekeidet, mert mindenki ott alkot teljes eletmuvet, amelyik palyan az eletet ledolgozza.
Hidd el, nekem is van okom magamra buszkenek lenni, de en sem vagyom arra, hogy irjanak rolam. (De fognak, legalabb egyszer, mert itt csak az ujsagban teszik kozze az emberek halalhiret, ismeretlen a levelben kuldott gyaszjelentes)
vukkocska
Ajánlom Alföldi Róbert bejegyzését - saját oldalán - a facebookon. Emberségből ismételten kitűnőre vizsgázott, amikor mint akkori zsűritag Kristófról megemlékezik. Ott semmi politika, csak az emberség és részvét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.