A 70 éves Luciano Baietti jelenleg a világ legtöbb diplomával rendelkező embere.

Tizenöt diplomát szerzett eddig a világ legtanultabb embere

A férfi egy Rómához közeli kisvárosban, Velletriben kezdte pályafutását testnevelő tanárként 1972-ben.

A Magyar Nemzet cikkéből megtudhatjuk, ahhoz, hogy a diákjait megfelelően tudja nevelni, egyéb tudásra is szüksége van. Első egyetemi diplomáját pedagógia szakon szerezte. Annyira megszerette az egyetemi létet és a hozzá tartozó tanulási, gondolkodási folyamatot, hogy egyik szak után a másikra iratkozott be. Negyvenöt év alatt tizenöt diplomát szerzett, nagy részüket a római La Sapienza Egyetemen.

Baietti átlagosan háromévente szerzett új diplomát, legfontosabb tanulmányai a pszichológia, a filozófia és a kriminológia voltak.

Nehezen fogadja el az új technológiai vívmányokat és azt, hogy a mai fiatalok a közösségi hálókon „robotokként” élnek, de az internetet meg akarta ismerni. Nem is volt hiába, mert legutóbbi oklevelét távoktatáson keresztül szerezte a Nápolyi Egyetem turisztikai szakán. Következő célja egy táplálkozástudományi diploma.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
@Eriksson: És a fényes tekintetű Orsós? Vagy a Flóris? Plagi bá? Soroljam?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...legfontosabbak a filozófia, pszichológia, kriminológia...szóval egy nagytudású hantagép...
Equus
ha a 15-ből bármelyikhez értene is, nem kellene a másik 14...
A New York-i telefonkönyvben is számtalan adat van, de ha vki kívülről fújja is, attól még nem tud egy rántottát sem készíteni...
quadrocopter
Ne irigykedjetek, nem úgy ollózta össze, mint a sunyi szarházi Tömjén, mások szellemi termékeiből!
qxy
Volt szerencsém találkozni igazi nagy tudású emberekkel. Mit mondjak. Nem egy nagy durranás egy sem. az életben sok, diploma szart sem ér. Akkor volt nagy gáz amikor , Legyen ön is milliomos, ezt kötelező volt nézni. Azt a sok okos és eszme és azonnal tudták a, b , c ,, d. de oda szóltak nekem is .- Szupi, szerinted? és a végén 80 % ban én nyertem. kicsit ciki, de ez van. Van e diplomám? előbb vezető lettem utána kellett el végeznem egy két sulit még utána jött a többi. Ha valaki kérdezi, azt szoktam mondani. Hentes vagyok de sok minden érdekel..
Eriksson
@vadnarancs: Lehetne még sorolni okos politikusokat innen is, onnan is, de ahhoz nem volna elég 10×2000 karakter se.
wagabund
"Tizenöt diplomát szerzett eddig a világ legtanultabb embere"

hát nem tudom... a testnevelő diploma kezdésnek nem rossz..befejezésnek még javasolnám a könyvtár szakos diplomát...azt okvetlen...picit még emelne az amúgyis mérhetetlen IQ-ján.

( csak az ínyenceknek jegyzem meg, hogy Kínában több 175 IQ feletti ember él, mint az USA komplett lakossága...mint tudjuk, az már nem semmi)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.