Terrorcselekmény volt az a robbantás, amelyet szerda este egy szentpétervári szupermarketben követtek el – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Szíriából visszatért orosz katonák moszkvai kitüntetési ünnepségén csütörtökön.

Putyin terrorcselekménynek minősítette a szentpétervári robbantást
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A merénylet következtében 13 ember sérült meg, nyolcat közülük kórházban ápolnak. Az elnök szerint az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak (FSZB) nemrégiben egy másik merényletkísérletet sikerült megakadályoznia.

Putyin kijelentette, hogy Alekszandr Bortnyikov FSZB-igazgatót arra utasította, a tettesek elfogásakor a törvény keretei között járjon el, de hozzátette: "munkatársaink, tisztjeink életének vagy épségének veszélyeztetettsége esetén határozottan kell fellépni, foglyokat nem ejteni, a banditákat a helyszínen likvidálni".

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
"munkatársaink, tisztjeink életének vagy épségének veszélyeztetettsége esetén határozottan kell fellépni, foglyokat nem ejteni, a banditákat a helyszínen likvidálni".Egyértelmű parancs, nincs lacafasza!!!Minden terroristát a helyszínen likvidálni!!!
gulyasgyula
A terroristákkal mindenüt így kellene bánni ..Nem kell pátyolgatni őket ..A gyilkosoknak nincsenek jogaik .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.