Lövöldözés tört ki a coloradói Denver egyik déli elővárosában, több rendőrt agyonlőttek helyi idő szerint vasárnap reggel.

Még nem fogták el azt a férfit, aki több rendőrre is rálőtt a coloradói Denverben. A rendőröket egy családon belüli erőszak miatt hívták ki a környéken lakók, a férfi azonban tüzet nyitott, amikor megpróbáltak bejutni a lakásba a hatóságok.

Az elkövető jelenleg is szökésben van, nagyobb területet és utakat zártak le a környéken, a rendőrség azt kéri, mindenki keressen menedéket, otthonukban ne tartózkodjanak az ablakok előtt. Azt egyelőre nem lehet tudni, pontosan hány rendőr, és milyen súlyosan sérült meg.

Douglas megye seriffjének hivatala "aktív bűnügyi helyszínnek" nyilvánította a környéket, de részleteket még nem közöltek a történtekről.

Jason Blanchard, a seriff helyettese a Denver Post című lapnak azt nyilatkozta, hogy reggel telefonhívásra vonultak ki egy házhoz, ám több rendőrt azonnal agyonlőttek. "Jelenleg nem kívánunk tájékoztatást adni sem az áldozatok számáról, sem a körülményekről. Még dolgozunk a gyanúsított kézre kerítésén" – nyilatkozta Blanchard.

Lövöldözés volt Denverben, egy férfi több rendőrt agyonlőtt

Fotó: KMGH

A rendőrség és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) nagy erőkkel vonnult a helyszínre, Highlands Ranchet lezárták és átmeneti menekültszállást is nyitottak a környéken élőknek.

(AP, MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Békés szilveszter volt, mert sem háború sem katasztrófa nem volt.
orbányinak szarul kezdődik az év, nincs hová kipakolni a tankot. .Úgy kell a csecseneket ide szállítania, ha műbalhét akar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.