Végre tételesen megismerhetjük, hogy mit is rejt a Soros-terv. A migránsok kötelező betelepítése benne a legkevésbé durva pont. Az ünnepekre időzítve megjelent Soros György "Mein Plan", szabad fordításban "Az Én tervem" című könyve, amiből végre pontosan megtudhatja mindenki, hogy mit is rejtEddig csak a migránsok kötelező betelepítéséről, a nekik juttatandó 10 millió forintról tudtunk, valamint, hogy fia, Alex olyan durva bulikat szervez, ahol csak úgy folyik a rozé. De ha valaki beleolvas a könyvbe, gyorsan kiderül számára, hogy a migránsok a legkevésbé durva dolog, amit Soros ránk akar erőltetni. Kidoboltatik Mi elolvastuk, hogy Önöknek már ne kelljen. Íme a főbb pontok: Liftek a hármas metróban. Soros mozgássérülteket és babakocsis anyukákat akar rászabadítani a békésen utazó magyar emberekre. A nemek eltörlése. Csak a baj van abból, hogy férfi meg nő, meg hogy a nők állandóan nyivákolnak, hogy a férfiak verik őket. Ha mindenkit egységesen átműtenek férfivá akkor...

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Álhírportál , te meg szépen bevetted. Még a neve alatt is ott van.
ila51
Dalma asszony majd ugrik rá...meg a többi félkómás betelefonáló
SystemError
Még, ha Álhírportál lenne..Köztudottan egy viccpárt, a Kétfarkú Kutya Párt hülyéket és hülyeségeket kifigurázó oldala. Aki ezt komolyan veszi az nagyon hülye...:) Többek között ez isaz oldal egyik célja, hogy nevetségessé tegye ezeket az embereket. Természetesen a Jurák Kata is vér komolyan vette egy másik hírüket..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.