Több lap is arról cikkezett már az elmúlt év vége felé, hogy 2018 a magyarok és a lengyelek után a virradat éve lesz a populisták számára több más országban is. „Ha a magyar vagy a lengyel kormányt tekintjük igazodási pontnak, akkor igen mélyre süllyedtünk”.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Totál félreértés

Egy amerikai zsidó portált idéznek

A b1.blog „Orbánék hiába harcolnak az EU ellen: a nehézfegyverek odaát vannak, nem nálunk Külpolitikai hírösszefoglaló” címmel adja közre írását. A cikk, amit Szelestey jegyez idéz egy „Tabletmag nevű amerikai zsidó portál”-t. Én nem találtam meg, de a szerzőt eddig még nem kaptam ferdítésen.
A portál szerint: „az intézményesített holokauszt-revíziót képviselő kormány teleaggatja az országot egy gazdag zsidó képével, mert azt reméli, hogy fel tudja kelteni a lappangó antiszemitizmust”!
Nos a dolog tévedés; mert szó sincs reményről és lappangásról. Ártunk és qurmányunk épít a zsigeri antiszemitizmusra, sőt sikerrel és hatásosan lovagolja meg!
justhpeter
Orbán most a szimpatizánsait is bele akarja rángatni a Soros-üldözésbe, amikor pénzt kér tőlük a szégyenletes kampányára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.