Jogerősen pénzbírság kifizetésére ítélték, illetve három évre eltiltották a romániai fellépésektől a magyarországi Kárpátia rockzenekar énekesét. Közel másfél évig tartott a per, amelyet a csíkszeredai ügyészség kezdeményezett – írja a szekelyhon.ro.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezeknek a románoknak már semmi nem jó? Már az igazi mélymagyar, katolikus lelkület által ihletett rockzenéből se kérnek?
egon1
Már vége van Európa Újraosztásának ,és az egésznek egyetlenegy vesztese van, Magyarország !!! Erdély -Székelyföld az EU.része,Orbán és a többi (felelős) döntéshozói,aláírták az Uniós csatlakozást,melynek szerves része, a jelenlegi határok elismerése !! Ezt minden politikai párt annak vezetője aláírta !!! Úgyhogy Erdély- Székelyföld, a regnáló hatalmon kell számon kérni ,azt hogy el árultak benneteket !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.