Václav Klaus volt cseh államfő szerint a muszlimok folytatódó tömeges bevándorlása Európába elpusztíthatja a kontinenst, ezért "erőt kell találni magunkban, hogy ezt elutasítsuk".

Ha továbbra is fönntartjuk az idegen kultúrájú emberek bevándorlását, akkor azzal hozzájárulunk Európa tönkretételéhez

- jelentette ki Václav Klaus abban a beszélgetésben, amelyet vasárnap sugárzott a Prima cseh kereskedelmi televízió.

Az 1989-es rendszerváltás utáni Csehország egyik meghatározó politikusa rámutatott, hogy a muzulmán kultúra "nem őshonos Európában", illetve hogy különbséget kell tenni az individuális és a tömeges bevándorlás között, amelyet szerinte "felerészt az európai elitek szerveznek".

Klaus ezzel összefüggésben élesen bírálta, elutasította és "nagyon veszélyesnek" minősítette Emmanuel Macron francia elnök javaslatait az európai integráció elmélyítésére, amely szerint "út a pokolba".

A cseh politikus, aki hazájában korábban kormányfő, házelnök és államfő is volt, úgy vélte, hogy a migrációs hullám lényegében nem más, mint "az Európai Unió régi problémáinak a felerősítése".

Václav Klaus leszögezte:

Csehországnak olyan erős kormányra és államfőre van szüksége, aki képes lesz ezekkel a problémákkal megbirkózni.

"Olyan elnököt és kormányt szeretnék, amely előbb cseh, és csak azután európai" – foglalta össze véleményét az egykori cseh államfő.

Csehországban jövő szerdán kér bizalmat a parlamenttől kormánya számára Andrej Babis, aki a tavaly októberi képviselőházi választás után alakított új kormányt. A prágai sajtó arra számít, hogy a kisebbségi Babis-kormány az első körben nem kap bizalmat a parlamentben.

Jövő pénteken és szombaton államfőt választanak Csehországban

A tisztségért kilenc jelölt száll ringbe, s várható, hogy az első körben senki sem kapja meg a leadott szavazatok több mint ötven százalékát, amely a választási győzelemhez szükséges. Ebben az esetben a két legsikeresebb jelölt két hét múlva újra megmérkőzik, s a győzelemhez ekkor már a leadott szavazatok egyszerű többségére van csak szükség.

Forrás: MTI

Címlapi kép: AFP/Radek Mica

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Hát az a fő cél, hogy elpusztítsa.
sokanvagyunk
"Törvényes lehetőséget kell teremteni az Európai Unióba irányuló bevándorlásra - mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke".
Vannak országhatárok, határátkelőhelyek, sőt még schengeni határok is, törvényben előírt igazolóiratok - csak igénybe kell venni azokat.
tudode
Tudvalevő, hogy Magyarország a SOROS ELNÖKE a V4-eknek!
.
Vaclav Klaus lemaradt egy brossurával!
.
Mitől tartanak akkor, amikor a SOROS ELNÖK az arab bankok közgyűlésén kifejtette, hogy NEM FÉLÜNK A MUSZLIMTÓL, csak hozzák a lóvét, és szálljanak meg az arab vállalkozók HOTELJEIBEN, FOTELJEIBEN ebben a MESEBELI ORSZÁGBAN,ahol "csak" a fél ország jutott kódisbotra!!!
.
Erről volt szó!
.
.-----Most akkor tárt karokkal várjuk a muszlimokat vagy félünk tőlük?.
valasz.hu/itthon/most-akkor-tart-karokkal-varjuk-a-muszlimokat-vagy-felunk-toluk-113360
.
Saját orgánumával:
.
www.youtube.com/watch?v=nLlXC9hfvDs&t=1005s
.
Ez ám a HÍRÖS KETTŐSBESZÉD! 8-10%-os növekedéssel etette az arabokat!
Lóvéért NEM FÉLÜNK, kódisoktól undorodunk???
.
Ezen a katyvaszon talán "csak" a Jóisten képes kiigazodni! Félünk, nem félünk, aztán mégis, meg csak az jöjjön orrba, szájba, AKIT AZ ÉLŐ ISTEN BEENGED ha rendelkezik, ha nem állambiztonsági átvilágítással, aki akár lehet a svábhegyi szomszédja is, csak LÓVÉS LEGYEN!
1magyar
Normális európai ezt tudja, aki meg nem az elárulja kontinensét.
1magyar
Mert ugye nem európaivá akarnak válni, hanem a saját hülyeségeiket megőrizve követelik annak elfogadását tőlünk, sőt az eltartásukat is.
Mert a valódi az lenne ha idejön és azt mondja én úgy akarok élni ahogy ti, nem akarlak megölni benneteket, lemondok a vallásomról, itt szeretnék élni,dolgozni stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.