15. 24 - A svéd hatóságok szerint nem terrorcselekmény történt Robbanás történt vasárnap egy metróállomás bejáratánál Stockholm egyik külvárosában, a detonáció következtében egy ember meghalt, egy másik megsebesült. A hatóságok nem terrorcselekményként kezelik a történteket - közölte a rendőrség. Az egyik sérültet, egy hatvanas éveiben járó férfit súlyos sebesülésekkel szállították kórházba, ahol már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség szerint a férfi felvett a földről egy tárgyat, amely azonnal felrobbant. A másik sebesültet, egy negyvenes éveiben járó nőt szintén kórházba vittek, ő az arcán szerzett könnyebb sérülést. A rendőrség kordonnal zárta le a Varby Gard metróállomás bejáratának környékét, és az állomást is lezárták. Az Aftonbladet és az Expressen című lapok értesülései szerint a robbanást kézigránát okozta, a rendőrség azonban egyelőre nem erősítette meg az erről szóló információkat. A Varby Gard állomás Huddingében, Stockholm egyik külvárosában van. 14. 19...

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
"A hatóságok nem terrorcselekményként kezelik a történteket - közölte a rendőrség."
Ez rendkívül megnyugtató.
Lehet gondolni, hogy az áldozat családja is megnyugodott és üdvözli a hatóságok reagálását a történtekre.
Barátilag. R.
karma1
Nagyon sok esetben volt mar olyan, hogy arra nem jogosult szemely szolgalati fegyvert, vagy granatot szerezzen, es a sajat serelmei miatt hasznalja is.
Es a rendorno, aki lelotte a sajat fiat aztan sajat magat is a szolgalati fegyverevel? Es meg sok ilyen eset van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.