Németország nem engedheti meg magának, hogy még hónapokig ne legyen világos irányvonala. Nem is elsősorban a németek miatt. Majdnem négy hónap telt el a szeptemberi németországi választások óta, de az Európai Unió gazdaságilag legerősebb és politikailag legbefolyásosabb államának még mindig nincs biztos kormánya. Angela Merkel ügyvezetőként irányítja az országot. Noha Európában többször is látni lehetett példát arra, hogy egy-egy országnak éppen a kormánynélküliség tesz jót, Németország nem engedheti meg magának, hogy még hónapokig ne legyen világos irányvonala. Nem is elsősorban a németek miatt. Az ország maga különösebb fennakadás nélkül bírná ki a kormányalakítás elhúzódását.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
újabb elképesztő dolog; a királyin épp most rinyál egy "szakértő", hogy a németeknek elegük van abból, hogy az ő adójukból a migráncsokkal törődnek (ez új irányelv lehet, mert nemrégen a fő retardált barom Dumb-rich is az adóját féltette!!!), hogy az ő adójukból gazdagodik Orbán az nem érdekes???
lusta
@RonaGyuri: A legfontosabb közszolgálati tv-k adásait szoktam nézegetni, de ott ilyesmiről nem regöltek. Valószínűleg a tudatlan németek nem néznek magyar lakájmédiát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.