Emberek fellógatásáról beszélt a román kormányfő a magyar pártok közös autonómiaköveteléseit kommentálva. Szijjártó Péter bekérette a román nagykövetet, aki nyelvtani magyarázkdodásba kezdett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nem kell csinálni a balhét. Csak a szerencsétlen erdélyi magyaroj húzzák a rövidebbiket. Nem kéne hergelni a román nacionalistákat, mert ha megindulnak, akkor ott nagy balhé lesz. És ez köszönhető a magyar kormány uszító, ellenségkereső, kompromisszumképtelen politikájának!!!??
Eladott Ország
Én értem hogy kissé idegesek a románok,a katalánok függetlenedése, olasz tartományok önállósodási törekvése láttán! No pláne Magyarországról is ilyen Semjén félék, Bayerok,stb is szítják ezt a "tüzet" amiért a románok idegesek! Ugye a románok a gyulafehérvári 1918. december 1. egyezményben, mindent elfogadtak, jó román szokás szerint, hogy a kisebbségek jogait tiszteletben tartják és engedélyezik! Persze gondolatban már akkor, eszük ágában sem volt betartani és ezt ma sem teszik! A magyarok hiába szavaztak Romániában Klaus Johannis elnökké választására,őt sem érdekli a magyarok sorsa, pedig ő sem echte román származású, a neve szerint sem! Sajnos a helyzet manapság korántsem rózsás! A helyzet 100 év óta változatlan, mintha meg sem szűnt volna a kisantant.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.