Amikor az oroszok állami szinten beavatkoznak egy másik ország demokratikus választásába, úgy gondolják, görbe tükröt tartanak: megmutatják ezeknek a politikai rendszereknek az ellentmondásait és hazugságait a maga valóságukban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A nyugati típusú demokráciát nem lehet (kényszerrel) exportálni olyan országokba, ahol évezredek óta más szokások, hagyományok szerint élnek az emberek. Ezt a tényt igazolja az ... A demokrácia nehéz műfaj, nem könnyű művelni, de érdemes, mivel jobbat még nem találtak ki (Winston Churchill).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...kímélj meg az ilyenektől...ha kérhetlek
papa.49
Amit tesznek a muszkák az bűncselekmény, bárhonnan is nézzük, de ez pontosan passzol hozzájuk, mindig mindenütt azt keresik, hol lehet egy kis békétlenséget szítani!!!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Sajnos a csúti kancigány diktatúrája Észak-Korea felé konvergál. A fogait már megmutatta az ellenzéki pártok sorba büntetésével, a hatalmi ágak szervilis fidesz seggnyalók beültetésével. Ez már nyomokban sem demokrácia, ez egy nagyrakás szar!
uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg?w=600&h=624
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...elmondom másképp...hülyegyerekekkel nem társalgok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.