Bocsánatot kért a szexuális zaklatások áldozataitól Catherine Deneuve, miután a francia sajtóban és a közösségi médiában is számos kritikát kapott, amiért egy nyílt levél aláírói között szerepelt, akik szerint a zaklatási ügyek elleni kampány túl messzire ment.

A színésznő azt írta, sajnálja, ha megbántotta azokat, akik áldozataivá váltak a "förtelmes" zaklatási ügyeknek.

Deneuve a múlt héten adta nevét egy száz befolyásos nő – köztük írók, előadók, tudósok – által aláírt nyílt levélhez, amely szerint a férfiakat hagyni kell, hogy szabadon "ostromolhassák a nőket". Hangsúlyozták, hogy a "nemi erőszak bűntény, de a makacs vagy ügyetlen flörtölés nem az és a nők körüli legyeskedés sem macsó agresszió".

Catherine Deneuve bocsánatot kért a zaklatási ügyben adott nyilatkozata miatt

Fotó: Antony Jones/Getty Images

Feminista aktivisták azonban úgy értelmezték, hogy ezzel a hozzáállással Deneuve és a többiek trivializálják a szexuális erőszakot – ismertette a BBC News hétfőn.

A Le Monde-ban megjelent levél azzal érvelt, hogy miközben a hatalmukkal visszaélő férfiak ellen törvényesen fel kell lépni, a feljelentgetések lassan parttalanná válnak.

Deneuve a vasárnapi Liberationban kiadott közleményében már sajnálkozását fejezte ki az áldozatoknak, akiket a Le Monde-ban publikál levél megbánthatott.

Ők, de csakis ők azok, akitől bocsánatot kérek

- hangoztatta a színésznő.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Őrület! Már ott tartunk, hogy a normális embereknek kell bocsánatot kérniük! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
Nem kellett volna, mert neki van igaza! Szerintem, ő pont az igazi áldozatok mellett állt ki!
peterkelemen
Baukó és Molnár Anikó még nem kért bocsánatot. Orbán fideszes szajhái, akik hazudoznak és összevissza vádolgatnak pénzért cserébe.
wagabund
"Catherine Deneuve bocsánatot kért a zaklatási ügyben adott nyilatkozata miatt"

na persze...őt még bottal sem piszkálnák meg, nemhogy zaklatná valaki..
namihami
És közelg a szép jövő, amikor ismét a két család egyezik meg a nászban résztvevőkről és az esküvőig még csak nem is láthatják egymást.
Ez az egész ""zaklatási"" hercehurca a legtöbb esetben olyanok részéről merül fel, akik egyébiránt megdöglenének végre azért, hogy valaki végre ""inzultálná"" egy kicsit őket. Lassan az agyukra megy a túl sok vagy túl kevés velük való vagy nemvaló ""törődés"".
madlaci66
@wagabund: Javaslom, hogy nézz meg pár fiatalkori képét, és nézd meg az életrajzát. 74 éves, ha jól tudom. Pénzen is szerepelt az arcképe, és lehet, hogy több filmben szerepelt, mint a sok zaklatott színésznő összesen.
papa.49
Na feministák a végén még fellendítitek a vibrátor piacot ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A színésznőnek maximálisan igaza volt, NINCS MIÉRT BOCSÁNATOT KÉRNIE !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.