Sepp Norbert Watson nagykövet szerint az IBM szuperszámítógépe nem tervez az emberiség nyakára nőni. Nagyinterjú a nagykövettel. A Watsonról többféle definíciót is lehet olvasni. Hogyan tudná meghatározni a Watson lényegét nagyon közérthetően, úgy, hogy az egy hétköznapi ember számára is érthető legyen. Sepp Norbert: Nehéz úgy adni definíciót, hogy közérthető maradjon, de ne legyen túl elnagyolt vagy pontatlan. Tegyünk egy próbát: Watson első közelítésben egy ún. kognitív számítógépes rendszer. A kognitív rendszerek újfajta megközelítést alkalmaznak a problémamegoldásban.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
paradigmaváltásra van szükség: az embernek nem a munkavégzés a természete, arra csak a szükség kényszerítette. Élni és jól élni, alkotni ez lenne a dolga, nem kapálni, nyakig olajosan gépeket gyártani, őrizni... mi más lehetne a végső cél, mint ezt elérni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.