Nehéztüzérséggel lövik a szíriai kurdokat. Erdoğan megadta a jelet, a NATO második legnagyobb hadserege 48 órán belül megindulhat. De a totális háborúhoz másoknak is lesz egy-két szava.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
itt csak egy kérdés van: Mit szól ehhez Putyin.
endeavor
A kurdoknak szurkolok!

Azt észrevette valaki, hogy a geci iszlamista törökök ellepték a fővárost?

Gyaur kutyák?
Meg a jó kurva anyád, te geci iszlamista bumburnyák török geci!

Azt hirdetik, hogy mi dönthessük el kivel akarunk együtt élni.
HÁT ÉN NEM AKAROK VELETEK EGYÜTT ÉLNI TI ISZLAMISTA KÖCSÖGÖK TÖRÖK GECIK !!! (ALLAH NEVŰ ISTEN NEM LÉTEZIK, MOHAMED, MEG CSAK EGY NACIONALISTA BIRKABASZÓ VOLT)

Hol van a magyar állami igazságszolgáltatás, hogy elmondhassam nekik, hogy kikkel akarok együtt élni .baszd meg!?
Nessy
Most a terrorizmus égisze alatt akinek van katonája, fegyvere, kiirthatja a neki nem tetszőket, területeket, hatalmat szerezhet!
Mindegy, hogy adott esetben szó sincs valós "terroristákról"!
Most az lesz érdekes, ki mindenki avatkozik még bele. Kinek vannak régi fegyverek a raktárában, amitől meg akar szabadulni, hogy ujjabbakat lehessen gyártani,ki az aki a hatalmát akarja fitogtatni a világ felé, ki az akinek lételeme az emberek megfélemlítése, és ezzel a hatalom megtartása. Az ég óvja Európát a háborútól. Annak a megállításához nem elég pár km, kerítés.
Equus
@Nessy: hosszú volt a béke... közben felszaporodott az ember nevű fajta. Legkivált azok szaporodtak, akik a most használt technikához az égvilágon semmit nem tettek, áldozatot értük nem hoztak, de négy feleséggel és 30 kölyökkel most helyet kérnek az asztalnál. Azt a technikát használják, amit ajándékba kaptak a Gondolkodóktól.
Kell egy új hely nekik, mint a viktoriánus Angliának Ausztrália volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.