Nincs mese, ha az erdélyi magyarok kicsi kis feltűnést is akarnak kelteni Nyugaton az olyan esetek kapcsán, hogy a román exminiszterelnök a fellógatásukkal fenyegetőzött, legalábbis transzneművé kell váljanak. Erre enged ugyanis következtetni az a tény, hogy sem a nyugati sajtó, sem az úgynevezett jogvédő szervezetek nem méltatták különösebb figyelemre a durva fenyegetést. A Soros által is támogatott Amnesty International Magyarország civil szervezet legutóbbi FaceBook-bejegyzésében meg is indokolta, hogy olyan csip-csup politikai ügyekre, hogy egy szomszédos ország vezetője a magyar kisebbség kivégzését lebegteti be, egyszerűen nincs idejük. Mint írják, különben is éves tervben gondolkodnak, amibe Tudose interjúja nem volt belekalkulálva. Viszont van kampányuk a transz emberek jogainak védelmére, így a meleg székelyek legalább megnyugodhatnak…

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Susánszky is csak egy megélhetési újságíró. Igaz ma reggel halottam amikor azt monda egy újságíró sok újságíró kénytelen a lap vezetőségének megfelelni azért, hogy a családját eltudja tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.