Nincs felső határ Németországban a menekültek befogadásában, ha a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) ismét kormányra lép a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a Keresztényszociális Unió (CSU) szövetségével – jelentette ki Martin Schulz, az SPD elnöke vasárnap Bonnban a párt rendkívüli kongresszusán, amelyen eldöntik, hogy elkezdjék-e a hivatalos koalíciós tárgyalást a CDU/CSU-val.

A közös kormányzásról folytatott előzetes egyeztetés eredményét összefoglaló megállapodásról "legendák" kezdtek terjedni, amelyekkel szemben az igazság az, hogy "a szociáldemokrata párttal semmi esetre sincs felső határ a menekültek számára" – emelte ki Martin Schulz.

Schulz szerint a nagykoalíció feltétele: nincs migrációs felső határ Németországban

Az egyeztetés legnehezebb témája a migráció volt, a megállapodás mégis egyértelmű kiállás a menedékjog, az alaptörvényben rögzített alapjogok és a genfi menekültügyi egyezmény mellett, és ha az SPD vállalja a kormányzati felelősséget, akkor Németország

visszatérhet a humanitárius nemzetközi jogon alapuló, emberséges menekültpolitikához

- mondta a pártelnök, aki a hivatalos koalíciós tárgyalás elkezdése mellett érvelt beszédében.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: Rolf Vennenbernd / DPA / AFP

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
De akkor ne akarjatok szétosztani nyomorultak...ha nektek arab horda kell rendben,de akkor határokat lezárni Németország körül...és lehet fogadásokat kötni mennyi idő alatt döntenek be a here Afrikaiak!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
"Schulz szerint a nagykoalíció feltétele: nincs migrációs felső határ Németországban"

megvan Európa legkártékonyabb embere...
Pálinkás Pál
De akkor ne akarjatok szétosztani nyomorultak...ha nektek arab horda kell rendben,de akkor határokat lezárni Németország körül...és lehet fogadásokat kötni mennyi idő alatt döntenek be a here Afrikaiak!!!
Eladott Ország
Kérdés, hogy ezt a német polgárok hogy fogják beszopni?
kissé felnőttem
ez már nekik is kiveri a biztositékot, mert nem dolgozni jöttek csak nyaralni és követelni,
ez azért egy jóléti társadalmat is leépíthet és már ez elindult a lejtőn a környező államokban is Svéd Belga Francia Holland. vagy 3 gyerek lesz európai családi modell, vagy 16 egyéb .
70 év és ez már többé nem Europa lesz. Meggondolandó !
távol a politikától, csak a józan észre apellálva. Politikus elvtársak ! urak !
1magyar
Na ez a legfőbb bűnös Európa szétverésében! Nincs aki megállítsa?
Ezért is ki kell lépni mert magukkal rántanak itt mindenkit, lesz akkora háború,hogy csak na.
Ezek vezetik Európát? Ki engedte meg nekik?
Jozefina
Úgy gondolom nagyobb minden országban a saját állampolgárok helyzete. Németeknél különösen a magas lakás árak és lakás bérleti díjak, a szociális költségek felemelése, stb. Ezen a felső határon nem kelleme rugóznia Schulznak sem!!!
cikicakk55
Nekem már az első pillanatól furcsa volt a Németek hozzáállása az egész menekültválsághoz. A migránsok már eleve úgy jöttek,hogy tele voltak táblákkal,amint Merkel neve volt feltüntetve és a "wir Kommerst kultur" táblák és hatalmas pofával ordították,hogy Őket Merkell hívta meg,nekik egy ország se akarjon parancsolni.Volt egy időszak,mikor megpróbálták őket munkára és nyelvtanfolyamra bírni és felháborodottan közölték,hogy Ők vendégek és nem dolgozni jöttek.Ráadásul ezt még nem is a Fidesz média variálta át,mert élő,egyenes közvetítés volt Berlinből. Ki hatalmazta fel a németeket,hogy az EU-s országok egyeztetése nélkül,egyedül döntöttek. Végig mióta elindult ez az invázió,úgy viselkednek,mint ha Ők lennének a vezetők, a többi ország meg csak bólogasson és kövessék az Ő utasításait. Még is hogy gondolta ezt Merkel? Nem 4-5.000 emberről volt szó.Már előre lehetett tudni,hogy jóval több mint egy millió ember indult útnak.Az,hogy végül nem ért ide mind, a tengeren való lélekvesztők, az embercsempészek embertelen hozzáállásán múlott.Ez rengeteg ember,ennyit hírtelen elhelyezni,befogadni,az ellátásukat biztosítani,mivel mind papír és igazolványok nélkül jött,azonosítani valamilyen formában. Túl vállalták magukat és mivel az EU nem Németországból áll, a többi ország is ugyan annyit ér,így előtte megkellet volna beszélniük.
libellle
@Eladott Ország: Senki nem fog semmi "Kérdés, hogy ezt a német polgárok hogy fogják beszopni?" ilyet tenni. Ugyanis mi humánusak vagyunk mármint országunk nagyon nagy része.
libellle
@cikicakk55: Már pardon, de amennyiben leirsz valamit, miután elmondásod szerint 3 év alatt nagyon megtanultad a neyelvünket "wir Kommerst kultur" " Irod te,aminek absolut nincs értelme. Ugyanis helyesen Willkommenskultur-nak kell irni. Ezenkivül már elmagyaráztam, hogy ki hivott kit és kiket. Ellenben faladom, absolut nem értetted amit már többször leirtam és még kevésbé fogtad fel. Nos összevissza hazudozol az irásodban ugyanis senki sehol ilyet és hasonlokat nem mondott. A te nazi keletnémet barátaid akik a pegidához és a názi párt AFD-hez tartoznka etetik a te értlemede tílyen és hasonlo hazugságokkal Te természetesen hiszel nekik IQ -juk valoszinü 10, neked is szép eletet bizonyára egyszerü és könnyü lehet az életed.
"Túl vállalták magukat és mivel az EU nem Németországból áll, a többi ország is ugyan annyit ér,így előtte megkellet volna beszélniük" Na ez a legjobb orbán is azt mondta ö szeretné az EU életét eldönteni hahahahahaha.
libellle
@Jozefina: Meglepönek találom, hogy a magyaroknak a menkült kérdés és ehhez Schulz nyilatkozata a legégetöbb. Pedig mondott tényleg nagyon egetö dolgokat amit a Nemet kormýn a Francia kormányal kiván eldönteni. Mégpedig Lengyelország és Magyarország pénzeit idöre befagyasztani. Ugyanis Macron már a választása után elmondta, hogy meg kell az EU-t reformálni és a ordibálokat aki csak apénzeket követelik ki kell dobni az EU-bol. Nos amennyiben Tenylegesen létrejön a nagykoalition ugy ez nagyon gyorsan létrejöhet. En ezt tartottam Magyarországra égetöbbnek.
libellle
@Eladott Ország: Tja, definitiv nagyon sok minden fog történni. Elösször is az EU átlesz reformálva, ugyanis Merkel és Macron már tervekkel vannak. Ebbe a konstellácioba bekerül esetleg Schulz is aki absolut egyetért a két személy tervével. Ezek a tervek Lengyelországra és Magyarországra nézve absolut kedvezötlenek. A menekült téma már nem téma, ugyanis ugy Merkel mint Schulz határozottan kijelentette, hogy 2015 nem fog mégyegyszer megismetlödni. A felsö határ sem téma ugyanis megeggyeztek a pártok.
libellle
@Pálinkás Pál: már nem kell osztani a kormányod befogadott 3000-ret. Miert az agyverzes.?
Eladott Ország
@libellle: A pártok megegyeztek, csak a polgárokat még nem kérdezték meg. A nép nem váltható le Németországban és Franciaországban sem.
libellle
@Eladott Ország: de a polgárok válsztottak. vagy elfelejtetted, hogy nállunk válasstást volt és igy választottak a polgárok. CDU és SPD kapta a több szavazatot. Nos ezenkivül ne engedd magad felrevezetni olyan tamában mint menekültek. Természetesen nem tetszik nekünk az, hogy 2015 öszzel több mint 400 ezer jött regisztralatlanul Magyarországrol. Ellenben mi lerendezzük ezt igaz nem nagy sebességgel de rendezzük. Ezenkivül mi azert ténylegesen teljesen máskáppen látjuk ezt a témát mint a Magyarországon felfujt nagy levegöt.A mi értekrendünk és elképzelésünk a világrol, emberekröl, politikáról nem egyezik a magyar társadalom elképzeléseseivel. természetesen vannak volt kelet-nemetországban a pegidások kb 30 ezer aki imádja orbánt. Ertelmük képesitésük valahogy a magyar kormány IQ-ja szintjét éri el.
magyarbakancs
Annyi muszlimot fogadjál be a Martin úr amennyit akartok.
Annyi eszed van mit egy zacskó döglött moly lepkének.
libellle
@Eladott Ország: aha, de Magyarországon a nép a Suveren, akartad ezt mondani. ???
libellle
@durbincs: Schnautze!! Te itt laksz? nem, te valakinek a hátsofelében laksz akkor Schnautze
verőce21
@durbincs: (11:40) Na hallod, "Állatpofa" vagy? :)

Ezt nem gondoltad volna ugye, amikor spanyolból elkezdtél magyarul tanulni, hogy ezt megéred egy Dummkopf német migránsügyi hivatalnoktól. :)
libellle
@verőce21: Miután leforditatod a szót de az tényleges értelmét nem tudod nem érted akkor inkább maradj csendben többet nyersz.
cikicakk55
@libellle: tegnap 22:02
Azt,hogy az én életem milyen,az nem hinném,hogy rád tartozik.Az biztos,hogy te semmi szín alatt nem csrélnél velem,még így sem,hogy nálunk szerencsére nincs annyi honfoglaló mint nálatok és még mennyi lesz. A Német ismerőseim,mivel már igen csak régen ledőlt az a bizonyos fal,már nem NDK és NSZK fejjel gondolkodnak,hanem Németországban.Egy egységes Németországban.Tőlem védheted Merkelt és Shulzot is,sőt be is fogadhatsz a lakásodba vagy házadba akár 100 kecskebaszót is nem érdekel. Az IQ-ból egész jól megéltem eddig is és amennyire szükségem van a hátra lévő időmben annyi lesz is.Pont úgy írsz,mint ha semmi közöd nem lenne Magyarországhoz,pedig valamikor te is itt éltél. Befogadtak,örülj neki.Én is jól éreztem magam Németországban,de most nagyon rossz itt az élet,de legalább itthon vagyok.Annyit nem ér meg az ex hazás,hogy egy kicsit is meg értsd a Magyar nép ellenállását a migránsokkal szemben?Piszkosul nem érdekel,hogy hazugnak tartasz,hisz nem vagy az életem fontos része.Akik annak számítanak,azok viszont tudják ki vagyok és milyen vagyok.Gratulálok a Német életedhez.Az ilyenek mint te vagy,akik elfelejtik honnan jöttek nem is hiányoznak az országból.Majd ha Merkel és Shulz miatt Németország magára marad,mert minden ország ki fog lépni az EU-ból ebben biztos lehetsz,hisz senki nem lesz olyan marha ,hogy a 2 idióta Német miatt a nyakukba vegyenek egy csomó analfabéta,csak gyereket csinálni tudó agresszor gibbont.Ne fáradj a válasszal,nem fogom elolvasni és pont ezért válaszolni sem
cikicakk55
@durbincs: Horizontot ne bánts! Ő az egyik legrendesebb csaj a propin. A Tokos exmagyart tőled szidhatod!
libellle
@cikicakk55: Nur soviel, én sosem éltem Magyarországon !!! Te ezt valmennyire érted.? Nem! èn Frankfurt / Main környékén születtem és éltem is sokaig. Magyarországon voltam kb. 10 X elöadást tartani. Miután már nem dolgozom mert nem szeretnék igy ez a téma is le van zárva. Eznkivül Bei dir ist Hopfen und Malz verloren. Igazából egy olyan ember vagy aki mindenkit gyülöl az a szó, hogy empatia ismeretlen neked. Mindig a migránsokat irogatod, holott egy sincs ott. Miert nem foglalkozol valami kellemesebb oldalával az életednek vagy az energiadat valos téged érintö problemakra forditod.Azoka menekültek akik itt vannak nem a te problemad nem neked kell megoldani.Und zum SCHLUSS, Ich wünsche dir ein schönes Leben. Bye -Bye
libellle
@durbincs: youtu.be/C1fCJvgNDow hahaha magadra ismersz. ennyi pont az IQ te
PSYCHO hahaha
quadrocopter
@durbincs: Szedd már össze magad te ősbarom!

Nincs időm idiótákra, a bácsi nem ér rá hülyékkel foglalkozni!
Szégyelled, hogy román vagy, csicska? Ők is szégyellnek téged, ne aggódj! Mennyit kapsz azért, hogy minősített idióta legyél?

Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!

Éjszaka mersz visszaosonni, csicska? Ekkor vagy Ulán-Bátor?
quadrocopter
János Kopácsi - te sötét birka!

Illene tudnod, hogy a legtöbb muzulmán ország nem tagja nemzetközi szervezeteknek és menekültjogi egyezményeket sem írtak alá!
quadrocopter
@durbincs: Szedd már össze magad te ősbarom!

Nincs időm idiótákra, a bácsi nem ér rá hülyékkel foglalkozni!
Szégyelled, hogy román vagy, csicska? Ők is szégyellnek téged, ne aggódj! Mennyit kapsz azért, hogy minősített idióta legyél?

Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!

Éjszaka mersz visszaosonni, csicska? Ekkor vagy Ulán-Bátor?
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni csicska?

Szedd már össze magad te ősbarom!

Nincs időm idiótákra, a bácsi nem ér rá hülyékkel foglalkozni!
Szégyelled, hogy román vagy, csicska? Ők is szégyellnek téged, ne aggódj! Mennyit kapsz azért, hogy minősített idióta legyél?

Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!

Éjszaka mersz visszaosonni, csicska? Ekkor vagy Ulán-Bátor?
quadrocopter
@durbincs: Szedd már össze magad te ősbarom!

Nincs időm idiótákra, a bácsi nem ér rá hülyékkel foglalkozni!
Szégyelled, hogy román vagy, csicska? Ők is szégyellnek téged, ne aggódj! Mennyit kapsz azért, hogy minősített idióta legyél?

Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!

Éjszaka mersz visszaosonni, csicska? Ekkor vagy Ulán-Bátor?
Eladott Ország
@libellle: tegnap, 11:29 "Schulz szerint a nagykoalíció feltétele: nincs migrációs felső határ Németországban"
Ez a koalíció így ( Merkel-Schulz ) biztos nem lesz életképes. Jelenleg a magyar nép nem szuverén, de a tavaszi választás során a fidesz nevű bűnöző, kleptokrata bandát elzavarjuk.
libellle
@Eladott Ország: Egyébként Schulz nem mondott ilyet.´Schulz és az SPD( mert nallunk még mindig a párt szabja meg az irányt) azt mondta, hogy a csalad egyesitéssel nem egyeznek, abban az ertelemben amit a 6 % minipart CSU akar. Ujra végignéztem Schulz beszédeit ilyenröl szó sem volt hogy felsö határ és hasonlo blabla. Ezenkivül tiszta szivböl kivánom, hogy a polgárok ott felébredjenek és szavazzanak sorsukról és jól szavazzanak. A tét az élet a szabad élet és Europahoz való tartozás. Itt még lehetne sorolni oldalakat de a mondatban minden benne van. Azt is tiszta szivböl kivánom, hogy amennyiben a szavazás a nemzet javára döl el akkor feltétlenül kozmetikázás nélkül minden a nyilvánosságra kerüljön amit a jelenelegi maffiozi banda a nemzet ellen elkövetett. Ugyanis amennyiben csak ugy tovább a langyös vizben uszká az ország tovább borzalmas végeredmény fog következni. Nem a maffiozikra hanem a nemzetre nézve.
1magyar
Schulz minden vagyonát és fizetését vegyék el és adják oda a migránsoknak! Lakjon a negyedeikben és utána kérdezzék meg!!!
kokopelli
@Eladott Ország: a nép választott,és az általa preferált párt ül össze!Maradjunk,
annyiban,hogy a kommentelőknek el kellene olvasniuk a jövendő "koalició" fel-
tételeit (originálban),mielőtt a "tuti" értékeléseiket itt közreadják! Pl. a genfi konven-
ció és a most egymást kostolgató két párt céljainak egybeesését! Egy ilyen fórum
résztvevőinek elég,ha csak írogatnak úgy,hogy halovány alfarhangjuk sincsen a tör-
téntekről! Utálom a politikust vagy nem azt az izlésem és nem a tények szabják meg!
libellle
@1magyar: te ne fáradj a mi problemank miatt. Van ott abban az országban ahol élsz tengernyi problema kezt el azokat megoldani.
kokopelli
@libellle: mit vársz el az egymondatos migráncsmániás,karosszék filozó-
fustól,aki idegennyelvet is csak a hentesnél látott! El sem tudja képzelni,
hogy Hegyeshalmon túl esetleg máshogy is lehet mint Orbániában! ;-))))
Eladott Ország
@libellle: ma, 10:04; Itt a főcím így szól ,hogy "nincs migrációs felső határ Németországban" mondta Schulz a kis "bolsevik." Nos ennek teljesítése lehetetlen, pénzügyileg és területileg is én erre reagáltam. Németország, és Európa sem tudja megoldani Afrika és Ázsia problémáját, különösen úgy, hogy idehozza őket.
libellle
@Eladott Ország: Hol mikor mondta? Légyszives ezt az én nyelvemen belinkelni!!! Schulz nem bolsi hanem izzig-vérig Sozialdemokrat. Oriási a különbség a bolsik és a joradikalisorbánista diktatorkák majdnem egyformák. Ettöl bizony Schulz nagyon messze all, vagyis absolut nincs egymáshoz közük. Meglepö amikor valakik valakiröl ilyen és hasonlo véleményeket irnak holott NULLA informácioik vannak. Schulz az aki a tömegért és nem a gazdagokért harcol. Ö az aki azt mondja és azert is harcolt eleg jó eredménnyel, hogy a takarito is tudjon megélni a fizetéséböl és a nyugdujjából Ö az aki kialt amelett hogy a járulékokat mint nyugdijak kötelezö fizetése ujra paritätisch legyen. Ugyanis a CDU alatt a munkavállok 2/3 ot fizettek ezeknek a költségeknek és a munkáltato pedig csak 1/3 ot. Igy most mint regebben is fizeti mind a két fél 50 -50 % ot- Ez nem bolsevizmus sondern igazságos.
kokopelli
@Eladott Ország: a nincs felső határ csak azt jelenti,hogy a Genfi konvencióban
sincs benne,tehát nem kell megállapodni abban!Nem tudna egy számot senki beírni,
mert minden szám most beírva kamu! Ki tudja,hogy a gazdaság,a külpolitika mit hoz!
Az Orbán aláírt egy kontingenst és mégis megtagadta,azután kiderült,hogy már az or-
szágban vannak!Az a baj,hogy ezek a hírek sokszor megrágva,saccolvca,lefordítva és
pártoknak megfelelően jut el a közönséghez!Ugyanúgy,mint az hogy A.Merkel meghív-
ta a "migriket"!Máig sem találták meg hogy hol,mikor és milyen alkalomból!! Neki joga
sincs ilyesmire,mint ahogy letelepedési kötvényeket a parlament vagy annak egy bizott-
sága nélkül kiadni sem suttyomban! Nem Orbánia az "ő országa"!Lehet kavarni a ß@rt
a külföldi médiákban,ha az az ország ugrik rá! A kommentelők között olyan borzalmas tájékozatlanságot lehet megállapítani a mantrázásoknál,hogy az már inkább röhely!
1magyar
@libellle: Te meg még úgyse fáradj a mi problémánkkal, de azért bőven beleugatsz.
Eladott Ország
@libellle: tegnap 14:11 Küldhetnél ide kishazánkba is a csúti kancigány mellé néhány Schulz féle szocdemest, mert itt a proletárok a "tövit törik és a csak a gallya jut"
Eladott Ország
@kokopelli: tegnap, 19:18 ; Írod: " nincs felső határ csak azt jelenti, hogy a Genfi konvencióban
sincs benne" Én megmondom neked, Afrika lakossága: 1,216 milliárd, Ázsia lakosság:
4,436 milliárd. Ha még az is elterjed hogy dolgozni sem kell csak a "segílyt " felvenni, fognak ezek özönvízszerűen áramlani, csak győzzük őket felső határ nélkül.
libellle
@1magyar: beleugatsz.nos azt gondolom az ilyen cslekedet a családodnál szokás. Néllem és az én egész körmyezetemben senki nem tesz ilyet. Ezenkivül majd amennyiben ugy lesz,hogy Magyarország finansierozza az en Hazámat és nem forditva akkor csendben vagyok.
libellle
@Eladott Ország:" Ha még az is elterjed hogy dolgozni sem kell csak a "segílyt " felvenni, fognak ezek özönvízszerűen áramlani, csak győzzük őket felső határ nélkül." Nos ahogyan irtam Schulz semmi olyat és ahasonlót nem mondott ami cimartikelhez mi itt irogatunk. Egyébként a ruskik már regebben megoldottak azt, hogy jönni kell Europában. Törökországban segitséges nyujto Vörös-Kereszt és a Vörös-Felhold munkásai már régen nyilvánosságra hozták azt amit a ruskik ott a menekültek között tettek. Mégpedig menni kell Europába (nem oda Magyarországra mert ott a maffiozi kormány meg nektek is kilopja a szemeteket) ott kanak Hazat , Autot és havonta személyenkent 1000 €. Amennyiben elindulnak Europa nyugati részere kaptak tényleg 1000-2000 € a ruskitol. Ezeket nem kizárólag a segélyszolgálatok hozták nyilvánosságra hanem nagyon sok olyan aki onnet ide érkezett. Mert szinte követelte azt ami nekik lett igerve. Csupán a válasz volt elkeseritö, hogy akkor oda és ahhoz kell menni aki ezt igerte. Ezenkivül te tudod, hogy orbán feladata amit putintó kapott Europát szétverni és ajanadékba megkapja mint személyes tulajdont Magyarországot. Amit a pártok itt leszögeztek, hogy mégegyszer 2015 nem fog elöfordulni. Igaz az osztrakok rengetek idegent fognak meg akik Magyarország felöl jönnek.
kokopelli
@Eladott Ország: Az hogy dolgozni nem kell az csak kamu!Az hogy ők mit kapnak,
azt a neonazi AfD csak hazudja! Azt hogy nem akar a Schulz quotát betenni,azt a
menekültek nem tudják,ill. ha tudnák nem indulnának el? Én csak olvastam eredeti-
ben,hogy mit mondott Schulz,és betettem a kommentbe!!A koalítió összejövetele u-
tán még (n-1)-szer meg fogják dumálni,és akár a Bundestag vagy a Bundesrat elé
vihetik a pártok a dolgot,amit esetleg a Bundespresident is átolvas!agy "ja"-t vagy
"nein"-et mond! Ilyen egyszerű a dolog! Nem a hírvivőt kell felakasztani!! ;--)))
U.i.: a kormánynak akármilyen szinezetű is,melóznia kell,mert az adófizetők pénzén
játszák a "Bábelt"! (elég sokat keresnek!)
1magyar
@libellle: Tény,hogy itt lebzselsz állandóan a magyarellenes szövegeiddel - úgyhogy mondhatsz ezek után bármit.
propeller.hu/itthon/3329718-unios-tamogatasoknal-sokkal-tobb-profit-megy-ki-magyarorszagrol?all#c2065188
A családomtól meg kuss!
libellle
@1magyar: a linked egy ugyanolyan hazugság mint azok amiket a kormányod percenként közöl.
Ide kivantam irni. hogy hol akarmit teszek kizárólag az én problemam
kokopelli
@libellle: ..én hagynám az egész vitát,mert nem olvassák a híreket egyenesben,
nem nézik a németnyelvű TV-t,pedig már 7-8 évvel ezelőtt Pesten már a "kábelen"
láttam,de azelőtt is amikor ott melóztam kiküldetésben! Az egymondatos primitív
aranyigazságok ellen nincs mit tenni! Évszázados betegsége a "kisembereknek"!
almalibre
Semmi gond, Német ország annyi migránst fogad be, amennyit akar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.