Nincs felső határ Németországban a menekültek befogadásában, ha az SPD ismét kormányra lép a CDU-val és a CSU-val. A Német Szociáldemokrata Párt érettségizetlen elnöke ezt vasárnap jelentette ki. Pártja, az SPD ugyanis rendkívüli kongresszust hívott össze vasárnapra Bonnba, ahol eldöntik, hogy elkezdjék-e a hivatalos tárgyalást Merkelékkel, vagy nem. A közös kormányzásról folytatott előzetes egyeztetés eredményét összefoglaló megállapodásról "legendák" kezdtek terjedni, amelyekkel szemben az igazság az, hogy a szociáldemokrata párttal semmi esetre sincs felső határ a menekültek számára" - emelte ki Martin Schulz, a Willkommenskultur legszorgalmasabb híve. Az egyeztetés legnehezebb témája a migráció volt, a megállapodás mégis egyértelmű kiállás a menedékjog, az alaptörvényben rögzített alapjogok és a genfi menekültügyi egyezmény mellett, és ha az SPD vállalja a kormányzati felelősséget, akkor Németország visszatérhet a humanitárius nemzetközi jogon alapuló, emberséges...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
888.hu...úúúúúúúú...mennyivel jobb, mint a sunyiban, stikliben befogadott 1300 "migri" "he"?
RonaGyuri
Kis-szerű Zotyóka aggódik

Az ócska kurzus-politológussá züllött elemző a köztévében ossza, amije nincs

Most éppen arról értekezik, hogy – szerinte – a németek mennyire aggódnak és mennyire nagy a gondja a Merkelnek. Túl azon, hogy totál tele van a hócipőm a matyar propaganda azon baromkodásával, hogy ők jobban tudják mi foglakoztatja az európai polgárokat, mint a saját vezetőik és a saját szakértőik.
A hablaty legpofátlanabb gondolata az volt, mikor arról értekezett, hogy: a szegény német adófizetőknek mi mindent kell finanszírozniuk! =)) Valahogy ártunk ás qurmányunk által ellopott pénzekről nem tett említést! =))
1magyar
Azért valakiknek meg kellene fékezni ezt az őrült árulót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.