Dániel könyvének szörny-birodalmát idézné, ha a Jobbik és a baloldal degenerált, hibrid násza alakíthatna kormányt Magyarországon – mondta a PestiSrácok.hu-nak adott nagyinterjúban Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze. Ennek ellenére kijelentette: ők nem ajánlanak pártot a híveik figyelmébe, de azt kérik tőlük, messzemenőkig vegyék figyelembe, hogy melyik politikai program szolgálja a kereszténység fennmaradását, a nemzeti önrendelkezés megőrzését, az EU jövőjét, a házasság intézményének védelmét, s melyik miként tekint a muszlim bevándorlásra és a drogliberalizációra. Kérdésünkre, hogy ilyen identitással miért baloldali tévét csináltak az ATV-ből, Németh Sándor azt felelte: a tévé megvásárlásakor még megkerülhetetlen volt a posztkádári médiaelit Magyarországon, ám hozzátette, hogy a gyülekezet és az ATV értékrendje nem azonos, s a csatorna a nyilvánvaló baloldali túlsúly ellenére mindig teret adott a jobboldali érveknek, vitapartnereknek is. A vezető lelkész arról is...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Amikor a HIT gyüli vezetője, az ATV-s Németh ,,nagyinterjút" ad a pestisrácoknak, és mindezt Durbincs a farok osztja meg velünk :) Ennél poénosabb ma már nem lesz semmi.
Összenő, ami összetartozik :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Szar folyik a szádból te moslék Német Sándor?.
papa.49
Nademibőlgondoljaanémetsándorhogynekiigazavan ???
DR Eric CARTMEN
Jó helyre tolta a sok pénzt a püffedt pávatáncos, és tolvaj csürhéje. Eljött az "egyszer majd kérünk magától valamit " ideje Sany bá ???
magyarbakancs
Családokat tesztek tönkre,erőszakos mocskos banda vagytok.
A hitgyülekezeti tagok azokkal beszélnek kik hozzájuk tartozik a többit lenézik.
Vallási fanatikus szarok vagytok Főleg ez a Apostolnak képzelő fő majom németsándor.
Munkahelyeken utcán mindenhol erőszakosan nyomultok megtérést hirdetitek.
Ez miatt minden hol utálatnak vagytok kitéve.
Senkiházi vallási teroristák vagytok.
Aki Én
Amikor a HIT gyüli vezetője, az ATV-s Németh ,,nagyinterjút" ad a pestisrácoknak, és mindezt Durbincs a farok osztja meg velünk :) Ennél poénosabb ma már nem lesz semmi.
Összenő, ami összetartozik :)
Aki Én
@durbincs a migráns: Figyu! Ha velünk, magyarokkal akarsz párbeszédet folytatni, megtehetnéd azt a szívességet, tiszteletet, hogy a nyelvünkön teszed. Én sem beszélek svédül, ezért ott nem is próbálom osztani az észt, beleszólni a dolgaikba.
Tudom, hogy szoknyácska?, koktélvirsli?, neandervölgyi? meg hasonlók, de ettől még nem leszel érthetőbb. Tehát ha velünk akarsz kommunikálni, tanuld meg a nyelvünket. Itt ez az újmagyar nem nyerő, de főleg érthetetlen.
Ezt csak azért kérem, mert nem szeretnénk lemaradni egyetlen értékes gondolatodról, gyöngyszemedről sem. Lehet, hogy ha a mi nyelvünkön tennéd, már rég mind orbán-hívők lennénk. Szerintem nagyon meggyőző és hiteles lehetsz, csak nem jut el hozzánk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.