Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza.

Igazi rémálommá vált öt barát számára a thaiföldi kiruccanás pénteken, a festői Pattayán. A társaság egy minden igényt kielégítő, luxus, négycsillagos hotelben szállt meg a thaiföldi városban.

Az elhunyt négy barátjával nyaralt Thaiföldön. Svédasztalos vacsorán vettek részt a hotelben, amelyet követően mindannyian nagyon rosszul lettek. Egyikük többszöri újraélesztés után a kór­házba szállítást követően rö­viddel elhunyt. A halál oka fel­tehetően ételmérgezés vagy étel­allergia miatt bekövetkezett szívleállás

– mondta el a Borsnak a Külgazdasági és Külügyminisztérium Sajtó Főosztálya.

Belehalt a vacsorába a magyar férfi Thaiföldön

Az még egyelőre nem tisztázott, hogy a szerencsétlenül járt utazóval ételallergia, avagy ételmérgezés végzett, erre majd a boncolási jegyzőkönyv fog végső választ adni.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Miért nem vitt magával az a szerencsétlen telhetetlen éthordót, ha mindenáron ki akarta enni a szállodát a vagyonából, ahogy itthon a fogadásokon szokás. hogy pakolni tudjon a feleségnek, anyósnak stb. Amúgy biztos nem futotta a konyhapénzből egykor arra a Móricz kötetre, ahol a sorstársa a napszámos János története olvasható, aki az uraságot akarta kenni a vagyonából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@nezelodo: Én pedig akkor égtem már nem egyszer mikor láttam, hogy kedves honfitársaim el akarják vinni az ételt a svédasztalról. Megesett, hogy suttyókáim ugyancsak meglepődtek a magyar négycsillagos szállodában mikor udvariasan megkérték őket, hogy tegyék vissza az asztalra vagy hagyják ott a lenyúlt kaját a kijáratnál álló személyzetnél.

Thaiföldön nem tudom, hogy mi történt de annak ellenére, hogy számomra esélytelen a világlátás, nagyon sajnálom őket. Részvétem az elhunyt honfitársunk hozzátartozóinak.
nezelodo
@emerencia: Ilyen helyeken azok pakolnak, akik egyáltalán nincsenek rászorulva. Akiknek szüksége lenne rá, el sem jutnak soha életükben ilyen helyre, ráadásul sok esetben szemérmesebbek, és nem tennének ilyet akkor sem ha módjuk lenne rá.
nem tibi
Én nem xaraxok a korlátlan fogyasztásos éttermekben ,
eszem egy kis rántotthúst hasábbal azt nem lehet elbaxni ,aztán jöhet a sör
( pingvin ! hozd ki az egész hordót )
Csókolom !
fekete
Olyan mindegy hova' me'sz ! A vilagban a sok hulye,kirabol,vagy meg o"l!MIndenbol penszt csinalnak a turistakbol,,Gondolom ott Thai-ban me'g a rossz hust is eladjak,mint enni valot.DE eszt Europaban is megcsinaljak.Ha't sajnalom a fiatal embert,de ma'r senki sem tud rajta se-
giteni.R.I.P.
1magyar
Mindennek ára van, ez a luxusutazás kicsit drága volt.
assassin
Mi ez a fene nagy rosszindulat? Egy ember meghalt, lehet ételmérgezéstől, erre olyan kommentek jönnek hogy az ember esze megáll. Attól hogy vannak akiknek csak álom még az is hogy a Balatonon nyaraljanak még nem kell ez a felesleges rosszindulat. Sajnos ezeken a helyeken szokás az ételeket újramelegíteni, többször is képesek lefagyasztani, hiába komoly a szálloda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.