Állítólagos "robbanószerkezetre" hivatkoznak a rendőrök. Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető és korrupcióellenes aktivista irodájában kezdett razziát a moszkvai rendőrség vasárnap - mondta el Kira Jarmis, a politikus szóvivője. A rendőrök megkezdték az épületben tartózkodók kihallgatását. Jarmis úgy véli, hogy a razzia célja az épületben működő ellenzéki televízió felszámolása. Navalnij egyik híve, Roman Rubanov egy közösségi oldalon azt írta: a rendőrség azt az információt kapta, hogy robbanószerkezet van elrejtve az irodában. Az ellenzéki vezető támogatói vasárnap országszerte megmozdulásokat tartanak a március 18-i elnökválasztás bojkottja érdekében. Három hete a legfelsőbb bíróság elutasította Alekszej Navalnij panaszát, amelyben az ellenzéki politikus kérte, hogy a testület minősítse törvénytelennek a Központi Választási Bizottságnak (CIK) azt a döntését, amely szerint nem indulhat a március 18-i oroszországi elnökválasztáson. A Vlagyimir Putyin orosz...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Genyóföldön egy kicsivel jobb (még!) a helyzet, itt csak a tüntetésen felszólaló ifjak számítógépeit veszi magához a rezsim, hogy ellenőrizze, jól működik-e a korábban sunyiba telepített FinFisher kormányzati kémprogram, vagy éppen telepítési célzattal gyűjti be a ketyeréket!
Itthon vagyok.
Putyin a másik "kedvencem" a Kurszk óta. Előtte sem voltam elragadtatva tőle, azóta zsigerileg gyűlölöm. Ritka szar ember.
Lepényleső
Ott gyakorolják,itt meg majd tanácsba adják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.