Az utóbbi időkben a Ghi nagyon népszerűvé vált bizonyos körökben. A vaj alternatívájaként tekintenek rá, amely mindemellett további előnyökkel is szolgál. Azonban egyesek megkérdőjelezik ezt a felsőbbrendűséget, sőt azt is megkockáztatják, hogy egészségügyi kockázatot jelent.
Forrás:
egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
" egyesek megkérdőjelezik ezt a felsőbbrendűséget, sőt azt is megkockáztatják, hogy egészségügyi kockázatot jelent."...
..."A felfedezésében az játszott közre, hogy a helyi meleg időjárásban a vaj hamar megromlott és erre kerestek megoldást."...
höhöhö...éltem olyan forróégövi országban, ahol a birkahús a dögmelegben is kint lógott a "húsárus" bádogviskó árnyékában, legyekkel díszítve... se villany, se zárt hely, csak a dögunalom...(és ötven fok)
... estére elfogyott a hús...egy ember sem reklamált, hogy nem higénikus..(még bizonyos körökből sem)
ez birka, és kecskehús volt, az érthető-meggyőző magyarázat ellenére kihagytam..
sem sózva, sem füstölve nem volt...mivel sem sójuk, sem füstöléshez szükséges nem volt..csak a dögmeleg(még éjjel is 30 fok)