Holtan találták ágyában azt a 17 éves fiút, aki egy nappal korábban kínzó gyomorfájdalommal fordult orvoshoz.

Jack Dunn panaszai miatt kórházba ment, ott székrekedést állapítottak nála, így hashajtót kapott és hazaküldték. 24 órával később holtan talált rá édesapja.

„A fiam egy egészséges, fitt, 17 éves srác volt, tele energiával és élettel” – mondta az apja az eset után. „Amikor kórházba vittük, teljesen megbíztunk abban, amit az orvosok mondtak a fiam állapotával kapcsolatban.

Azt hiszem, Jack még most is élne, ha egy pár egyszerű vizsgálatot még elvégeztek volna”

– mondta az apa.

A fiú alig bírt menni a fájdalomtól, de a szkennelés nem mutatott semmit. Az orvos azt gondolta, hogy semmi baja sincs a székrekedésen kívül. A nehéz légzésre magyarázatként pedig csak azt mondta, hogy csak a kórház miatt idegeskedik a fiú. Valójában azért vett nehézkesen levegőt, mert szervei kezdték felmondani a szolgálatot.

A tinédzser egy halálos betegségben hunyt el, amit ketoacidózisnak neveznek.

Címlapkép: Pixabay/1662222

(Mirror, Blikk)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És a Blikk ezzel próbálja beadni itthon, hogy a mi egészségügyünk mennyivel jobb?
Nálam (gondolom, vagyunk még néhányan) nem jött be.
Nessy
A cikk egy tényt ír le, egy olyan diagnózissal elhunyt fiatalember esetében, ami bárhol, bárkivel előfordulhat, egy gyors és felületes vizsgálat esetén. Ebből politikai vitafórumot nyitni szamárság!
Pártoktól és politikai hozzáállástól eltekintve bárhol lehet egy orvos hozzá nem értő, figyelmetlen!
namihami
@KisTehen: Valóban, ezt hívják propagandának. Az olvasók tudatos manipulálásának.""Látod, hülye olvasó, ez nem nálunk történt, ahol még az állami korifeusok is azt mondják, hogy egyre jobb az egészségügy, hanem a rohadó Nyugaton.""
Szerinted ez nem népámítás? Hiszen ezeket a ""sajtótermékeket"", amit a nép egyáltalán még olvas (sajnos általában csak ezeket), nem véletlenül vetette meg a strómanjaival a hatalom.
Ehhez gyűlölködni se kell, elég a sorok között olvasni, amit az én korosztályom profi módon elsajátított. Elsajáttíttattak velünk.
1bitang
A ketoacidózis a cukorbetegség súlyos következménye. "„A fiam egy egészséges, fitt, 17 éves srác volt, tele energiával és élettel” . Itt ellentmondás van.
terlasz
Nem látom, hogy melyik országban történt ez az eset. Így nyugodtan lehet írogatni bármilyen hazugságot! Cél a magyar egészségügy tarhatatlanságának elmaszatolása lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.