Egy magyar nő történetén keresztül mutatják be, hogy egyre több romát fogad be Kanada. „A nő azt is elmesélte, hogy akkor is rasszizmusnak volt kitéve, amikor várandós volt. Az orvosok kesztyű nélkül nem értek hozzá, és nem kezelték rendesen, több tünetét figyelembe sem vették” – állítja. Amikor Angliában meglátogatta unokatestvérét, találkozott egy brit orvossal, aki elmondta neki, hogy a magyar doktorok által ignorált tünetei alapján terhességi magas vérnyomásban szenved, ami halálos kimenetelű is lehet. A nő bevallása szerint ez volt az utolsó csepp a pohárban: Elképzelni sem tudtam, hogy a gyerekem ilyen körülmények között nőjön fel. "Itt kedvesek az emberek. Még akkor is, amikor az utcán sétálunk, mosolyognak ránk. Amikor Magyarországon sétáltunk az utcán, volt, hogy leköptek minket. "

Forrás: 24.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Kanadát zömmel barátságos emberek lakják míg Magyarország többsége eleve maradi gondolkodású és valóban láthatjuk napjainkban is, hogy tombol a xenofóbia és a rasszizmus. Többek között, ezért van mindig lemaradva Magyarország a világtól és ezért szegényedik el az ország is, mert az ilyen buta, agyhalott rétegek most is éppen egy bumburnyák tolvajt tartanak a hatalomban. Orbánt Kanadában már negyedennyiért eltaposták volna.
Equus
Bizony, a tizedik gyerek után 23 évesen már vannak problémák... majd a kanadaiak is rájönnek...
papa.49
Most még kevesen vannak ott a pirított magyarokból, ha majd lesznek sokan nem fognak mosolyogni ott sem, persze ez is mint minden általánosítás kissé fals, csak ott gondolkozás nélkül bevágják a bűnözőket akár életfogytra is, nincs esélyük se a bűnismétlésre !!!
advocat
Azért a cigányok nem egyformák. Több népcsoport. Van közöttük ilyen is, olyan is. Persze csak a legrosszabbakról hallunk. És elég sokan vannak. Vagy legalábbis annak tűnnek.
peterkelemen
@Equus: Nem jönnek rá, mert ott remekül integrálják a beérkező népeket. Ott nem köpködik hanem valóban segítenek nekik a beilleszkedésben és ami a lényeg nem kell nyomorogniuk hanem tisztességesen megélnek így aztán mindenki boldog ők is meg a kanadai őshonosok is. A magyarok buták mint asegg. Csak köpködnek mindenkire, meg általánosítanak miközben ők maguk sem különbek egyik néptől sem.
Equus
@peterkelemen: nekem úgy tűnik mintha nem lettek volna boldogok a kanadaiak az oda kitelepült cigányoktól... Sőt, éppen miattuk változtattak is a korábbi rendszerükön. Kicsit idegen számukra a szemetelés, a folyamatos éjszakai dorbézolás és a munkakerülés.
1magyar
akkor is rasszizmusnak volt kitéve, amikor várandós volt. Az orvosok kesztyű nélkül nem értek hozzá, - csúnya lett volna ha kesztyű nélkül vizsgált volna meg engem is a nőgyógyász!
Egyébként lehet, hogy ő az egyetlen akit nem küldtek vissza Kanadából?
1magyar
Ja, és köpködni az utcán én még eddig csak romákat láttam.
simmering73
Utoljára azt hallottam, hogy Kanada dobálja vissza az ómigránsokat. Valaki már megint (szokás szerint) hazudik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.