Egy politológus szerint fontos szövetségest kaptak Horst Seehofer új német belügyminiszter személyében a V4-es országok.

Kiszelly Zoltán politológus szerint a visegrádi és a bevándorlást ellenző országok fontos szövetségest kaptak Horst Seehofer bajor kormányfő személyében, aki a Keresztényszociális Unió (CSU) vezetőjeként német belügyminiszter lett.

Fontos szövetségese lehet a V4-es országoknak az új német belügyminiszter

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Ralf Roletschek

A politológus vasárnap az M1 aktuális csatornán elmondta: a bajor kormányfő a tartományi választásokig, minimum októberig lassítani fogja a Soros-terv megvalósítását, a bevándorlást. Kifejtette: Ausztriában Sebastian Kurz lett a kancellár, aki a bevándorlási számokat leszorította, Németországban pedig a CSU elérte a családegyesítés korlátozását.

Ez azért is fontos, mert júniusban kerül a napirendre az Európai Unióban a dublini rendelet reformja, ahol a bevándorláspárti politikusok a Soros-terv megvalósítását akarják uniós szinten előrevinni. Ha Horst Seehofer képviseletében Németország a féket nyomja, és nem a gázpedált, mint a Német Szociáldemokrata Párt (SPD), akkor Brüsszelben is lassabban tudják megvalósítani ezt a bevándorlásbarát politikát – mutatott rá Kiszelly Zoltán.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@wagabund: ---mondta Kiszelly Zoltán.
Annyiért? Én is mondanám. Sőt, nemcsak mondanám, de a meggyőződésem is lenne az általa felvehető összegért
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@wagabund: ---mondta Kiszelly Zoltán.
Annyiért? Én is mondanám. Sőt, nemcsak mondanám, de a meggyőződésem is lenne az általa felvehető összegért
cikicakk55
@wagabund: Mondani sok mindent lehet! Emlékszel? A csuti is azt mondta,hogy " ne azt nézzék amit mondok,hanem azt amit csinálok" Majd eldől mennyire lesz ez jó a V4-nek. Minden esetre ez már a hülyeség határát súrolja,hogy mindenhol Soros tervnek hívják a bevándorlásról szóló vitát,bizonytalanságot.
Eladott Ország
Aha! Kiszelly Zoltán politológus szerint. Én nem értem, hogy az ilyen közpénzből hízlalt, magukat entellektüelnek és tudományos tótumfaktumoknak tartó szellemi prostituáltakba, akik pár millióért az anyjukat is eladnák, és befogják azt a büdös kormányfelszopó orgánumukat, és maradjanak csendben? Értem, hogy ma már mindenre magasról szarnak és az ilyen Kiszelly-féléket azért tartják, hogy áltudományos magyarázatokat adjanak a nyilvánvaló korrupcióra és valamennyi kormányzati döntés indokoltságát szájba rágják a senki által nem olvasott blogjaikon, de könyörgöm, ilyen mélyre hogy lehet süllyedni? És aztán meg nem értett zseniként picsogni hogy lehet? Hazudhatod, hogy milyen fasza kormányod van, mert adott hálót a halhoz és azt mondta, hogy 47 ezerből meg lehet élni. Ja, és a Blahán nem éhezők állnak sorba egy rohadt tál meleg ételért, hanem a liberális ármány és métely és rontás akarja megvezetni a nemzeti érzelmű magyarokat. Te nagyon intelligens alattvalója a fideszes elvtársaknak! Politológusnak nevezett szervilis seggnyaló.
quadrocopter
"...ahol a bevándorláspárti politikusok a Soros-terv megvalósítását akarják uniós szinten előrevinni. "
Hogy ezt nem a német fogalmazta így, az is tuti!

Magyar Tahó Iroda!
Jozefina
Seehofer maga sem tudja mit beszél!!! Véletlen ült ülébe a belügyminiszterség!!! Már így is elég sok bírálatot kaott, hogy orbánt többször fogadta Bayerban.
Seehofert senki nem veszi komolyan!! Bayernban is örülnek, hogy végre így megszabadultak tőle!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. May 26., 15:55
Előzetesbe kerültek az autókereskedő gyilkosai
Nagyvilág - 2019. May 26., 15:51
A part közelben ölt a cápa
Itthon - 2019. May 26., 15:47
Hétfőn visszakapjuk a Keleti pályaudvart