Oroszországnak helyet kell adni az asztalnál, amely mellett Európa sorsáról döntetnek a nagyhatalmak, Moszkva hozzájárulása nélkül a NATO semmilyen érdemi döntést nem hozhat. Kína és Oroszország kart karba öltve utálja az Egyesült Államokat.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A NATO. meg pont leszarja a muszka üzenetét, mert ez nem üzenet hanem ultimátum, a muszka úgy gondolja neki joga van belepofázni a mások szövetségébe, hát nincs joga !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A NATO. meg pont leszarja a muszka üzenetét, mert ez nem üzenet hanem ultimátum, a muszka úgy gondolja neki joga van belepofázni a mások szövetségébe, hát nincs joga !!!
Nessy
Mi van befejezték a legújabb bombázó gépek tesztelését Szíriában?
Ilyen jól sikerült a civilek bombázása?
Most akkor Európát is irányítása alá vonná?
Mi köze a NATO-hoz?
Nem elég neki Orbán, a hűséges csatlós, az előretolt hídfőállás?
papa.49
@durbincs: Tátsd a pofád )))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Egyet viszont mink tudunk te egy rohadt, szemét, nyustyu román oláhcigány geci vagy !!!
Csizmás Kond
...a lényeg hogy csak mi fogjuk megszívni.
Amúgy európa az európaiaké kéne legyen nem az ámerikaiaké vagy másé.
papa.49
@durbincs: Lásd mint fent NYASGEM te rohadék szemét tetű román geci !!!
jancsipapa
Teljesen igaza van .Európa teljes területének közel 40 %-a orosz föld . ( Európa 10 180 000 km2,
ebből Oroszország 3 960 000 km2 ) Nehogy már ne legyen beleszólásuk ,hogy mi történik a ezen földrészen
papa.49
A takonyorrú Putyin lépjen be az Unióba akkor pofázhat, különben kuss van neki !!!
Ez a volt KGB. addig forszírozza a dolgot míg ki nem robbantja a III. VH.- t !!!
papa.49
@durbincs: Te nem KLÓN vagy HANEM TE VAGY MAGAD A HÜLYE RETARDÁLT FASZKALAP, TE ROMÁN GECI !!!
jancsipapa
@nevemnick: Nem volt . Most annyi.A SZU idejében kb. a fele volt
ittott
kedves Barátaim. Európa egy gazdasági egység. az Urálig terjed. ha ez ténylegesen egy lenne, akkor méltó versenytársa lenne más gazdasági térségeknek. USA, Távol kelet, Kína. A többit nem említem, mert nem elég súlyosak. gazdasági verseny van, és ott tartanak be egymásnak, ahol tudnak. Az USA Kína versengésről sok szó esik. Az USA Európa csak most kezdődik Trump-pal. az USA így szabadította ránk a demokrácia exportjával Észak Afrikát, a migránsokat. "ígérgetős" támogatásban részesít Ukrajnát. így gyengíti Európa, és Oroszország együttműködését. Már Napóleon, és Hitler is az egyesítésen dolgozott. Persze ez tabu téma, de az élettér elmélet működött, és működik. Putyinnak szüksége van európára, Európának Putyinra. A kölcsönös előnyök alapján. Azt azért ne feledjük, hogy II.Vh után nemzetközi egyezmény sorolt minket az Orosz érdekszférába. de nem folytatom, mert igyís, úgyis kapok a pofámra. ezért máris leírom: nem voltam III/III-as, sem munkásőr, sem komcsi, sem libsi, és római katolikus vagyok. Szüleim meghaltak, -már csak az anyázás miatt.
viszont kibaszott olvasott vagyok. és nem csak magyarul. Puszi annak, aki megértett.
ittott
@papa.49: Putyin bejelentkezett, de elutasították. a NATO-ba is...
quadrocopter
Aha, Kína annyira, de annyira utálja az USA-t, hogy az az egyik lenagyobb kereskedelmi partnere! Az oroszok meg Kínából vásárolnak be az Aliexpressen keresztül!
ittott
@Csizmás Kond: abszolút igazad van. Csakhogy Európának nincs saját identitása. Elevickél a németek szándékai szerint. a németek hasznára. ami Hitlernek nem sikerült fegyverekkel, az sikerült pénzzel...
ittott
@jancsipapa: így igaz. Itt élünk egymás mellett.
Apatszerek
: @ittott: Európa Németországot jelenti, most ők határozzák a demokrácia tartalmát, USA javaslatára. Amúgy egészséges vélelmed igazságtartalma a valóságos kölcsönös egymásra utaltságot közvetít.
ittott
@Apatszerek: eddig Anglia volt Amerika szekértolója, most hála az égnek kiesik. Európa EURÓPA lehet. Sajnos Németország nem tud megszabadulni a múltjától, és újra "übermencs" akar lenni. de csúnya kétszínű játékot játszik mindenki rovására. dumál az oroszok ellen, és mindenkit leelőzve üzletel velük.
quadrocopter
@papa.49: Ugye megmondtam, hogy idióta a még mindig nem menni matyar nyelv!
Csizmás Kond
@ittott: De van csak meg akarják szüntetni... a Soros félék...mert nekik ez nem jó ha valakit nem tudnak kisemmizni, nem tudnak költöztetni, nem tudnak gyökértelené tenni.
ittott
@Csizmás Kond: ilyen a pénz hatalma. akinek van, annak minden van. mindent lehet, más meg le van szarva.
Apatszerek
@ittott: A pénzügyi elosztás megtörtént, a kormány alakításhoz, a hiénák elhallgattak... a pártok behúzódnak a sajátos érdekszférájukba, egymást nem cikizik, teljes lett a pártok békéje egy ideig. A német nagyhatalmi törekvések megtartásának érdekének megfelelően...
Majd az érdek sérülésnél... előlép a burkolttá vált...pártok közti, hatalmi törekvés, vezető szerepének megkaparintása, az ellenérdekek ellentét kiéleződnek.Merkel felsorakoztatta a pártokat politikájának érvényesítéséhez a színes társadalom már náluk már folytonossá vált
a józan ész követése alulmaradt, a gazdasági lózungok előretörésével, a pártok hallgatólagosságával.felszínen maradás biztosított. A kérdés csupán az idő, meddig bírják még
a német fennhatóságukat az EU- nál biztosítani...27 tagország tűrőképessége meddig konzerválható, lejár -e- egyáltalán a szavatossági idő a diktátumra...
ittott
@Apatszerek: így igaz. de ne feledd, hogy a németek egykor "kifehérítettek" magukat. soroljam?
nagyon jól tudod, kikre gondolok. Van színesítési tartalékuk.
Csizmás Kond
A NATO 29 észak-amerikai és európai ország szövetsége, amelyet a II. világháború után 1949. április 4-én alapítottak Washingtonban és ami a hidegháborús fegyverkezési verseny egyik közvetlen eredménye. Mivel megszűnt a varsói szerződés, és megszűnt a szovjetunió így a natonak is meg kellett volna szűnnie, de nem így történt.
amúgy egy enszes felszólalás Putyintól...www.youtube.com/watch?v=xDcbW2GUbG8
tudode
Így állunk "magasan" mi a SAJÁT LÁBUNKON!
.
www.nyugat.hu/tartalom/kep/342538
.
Ez igen, v mégsem emiatt van Petikénknek nagy leffje a NATO-val is kekeckedve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.