Ismét hallattak magukról a baloldali anarchista FEMEN aktivisták, ezúttal a Vatikánban, a Szent Péter téren akcióztak, el akarták rabolni a kis Jézust a téren álló betlehemi jászolból. Azon túl, hogy felsejlik Brian életének remake-je, és a szerzők elmorzsolnak egy könnycseppet, hogy nem jutott eszükbe ekkora idiótaság, adjunk egy esélyt a politikai mondanivaló felfejtésének.  Ismét hallattak magukról a baloldali anarchista FEMEN aktivisták, ezúttal a Vatikánban, a Szent Péter téren akcióztak, el akarták rabolni a kis Jézust a téren álló betlehemi jászolból. Azon túl, hogy felsejlik Brian életének remake-je, és a szerzők elmorzsolnak egy könnycseppet, hogy nem jutott eszükbe ekkora idiótaság, adjunk egy esélyt a politikai mondanivaló felfejtésének. Az anarchista politikai performansz érzékeny műfaj, könnyen válik öncsúnyánrúgássá, ha az alkotók nem tudnak szabadulni a magas művészi kifejezés igényétől, mint legutóbb a Schilling házaspár produkciója esetén, amikor Árpád...

Forrás: figyelo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Huha, kicsifarok, te most nagyon lejarattad magad ezzel a baromsaggal...:o)))
Es tudod ha't, ... A figyelo cimu ujsag kancsimarcsi birodalma, tudod, akibe ugy tolti don orban a milliardokat, mint lyukas hordoba a vizet,...:o)))
Aztan azert a penzert kancsimarcsinak nem szopnia kell, csak ilyen baratsagos dumakat irnia...(Elsore ugyse talalna el a minivirslit a kertbenezo szemeivel)
De ugye te igen, 108 eves?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.