A fiatal férfi mindent bevallott, egy ember még még mindig életveszélyben miatta. Ahogy azt megírtuk, tegnap este megkéseltek egy fogorvost, annak feleségét és lányát, nem sokkal később pedig egy férfit. A második támadás után elfogtak egy afgán férfit. Mint kiderült, mind a két támadást ő követte el. A 23 éves afgán férfi mindent bevallott, azt is, hogy ő szurkálta meg a fogorvost, akinek még midig kritikus az állapota, annak feleségét, és lányát, akiket szintén még mindig kórházban kezelnek, és egy másik férfit is, fél órával az első támadás után. Róla kiderült, hogy barátok, utóbbit Kurier.at szerint azért szurkálta meg, mert őt hibáztatta azért, mert kábítószer-függő lett.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@quadrocopter: Már mondtam neked csíra ..a cigányt ne mosd össze a magyarral!!!Az idősek ellen elkövetett gyilkosságok 98 %-át cigány követi el!!! Te kb annyira vagy értékes Európának mint a sok afrikai félmajom!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
Hát basszus!
A lázár rendelte meg a késelést, hogy bizonyítsa az igazát!
Sőt!
Ő volt az afgán késelő!
Ennyire hülyék a bécsiek, hogy nem ismerték fel a janót?
A liberalisták jóhiszeműek, és áldott jó szívük van.
Mindenki befogadnak, még az afgánlázárt is.

Dehát drága elvtársak, statisztikailag ez egy nagy smafu, hogy három ember késelt a janó!
Hát ez egy elenyésző szám!
Mondja már meg valaki a kórházban az összeszurkált bécsieknek, hogy ne aggódjanak feleslegesen a terrortámadások miatt, mert a statisztika azt mutatja, hogy minden rendben, nullaegész nulla tized és talán jóindulattal egyszázad az esélye, hogy pont őket érte a kés hegye!
Különben meg, ha belehalnak a szurkálásba, akkor többet a büdös életben nem lesz bántódásuk!
Térjünk már észhez, semmilyen veszély nem fenyeget!
Elvtársak, a lázárjanó egy kanyhaló disznó, higgyétek már el!
Édes istenem, miért nem én vagyok minden embernek az apja?
1magyar
De hát azt mondják a bécsi emberek, hogy szeretik a migránsokat, nem zavarja őket.
quadrocopter
Bruhahahahah...hihihihi...

- Világ: Féltékeny magyar nő fenyegetőzött késeléssel Bécsben - HVG.hu
hvg.hu/vilag/20180308_Feltekeny_magyar_no_fenyegetozott_keselessel_Becsben
10 órája - Késsel fenyegette egy magyar nő annak a hotelnek a dolgozóit, ahol a férjét kereste.

-Index - Sport - Késelés és lincselés a Fradi-stadionban
index.hu/sport/.../verekedes_a_fradi-stadionban_ketten_sulyosan_megserultek/
2017. nov. 4. - Nem sikerült súlyos balhé nélkül letudni a ferencvárosi ultrák visszatérését a Groupama arénába. Mint ismeretes, a vénaszkenner (és egyebek) miatt a hazai meccseket az új stadion átadása óta nem látogató B-közép (azaz "a Tábor") nemrég megegyezett Kubatov Gáborral a visszatérés feltételeiről, így a ...

- Késsel öl a magyar - 444
444.hu/.../a-gyilkossagok-aldozatai-tobbnyire-otthonukban-megtamadott-idos-embere...
2015. márc. 12. - ... állt a cselekmény elkövetésekor, többségüknél ez alkohol volt. Az elkövetők kevesebb mint egyharmadának volt állandó munkahelye. A több emberen elkövetett emberölések száma az elmúlt fél évtizedben évi 14 és 39 között hektikusan váltakozott, tendencia nem figyelhető meg. gyilkosság · késelés ...

- Halálos késelés Bicskén A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja
www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb.../halalos-keseles-bicsken
2 napja - A rendőrök 2018. március 5-én délután holtan találtak egy férfit bicskei otthonában. A helyszíni szemle adatai és az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény gyanúsítottját, ...

Csicskák! Ezek hazai termékek, echte hun!
1magyar
Osztrák fogorvos és családja nem olyan "nagy veszteség" a hülye migránssimogatóknak - ugye?
quadrocopter
@1magyar: Nekled itt vannak a hazaiak, azoktól nem rettegsz?
quadrocopter
@durbincs:Csicska!
Ez a böfi humornak qrwa szar, komolynak meg qrwa gyenge! Szedd össze magad, te vagy az oldal hülyéje!

"Volt ma is "minivrsli" tapogatás, he?
Gatyaturkesz, he?
Kényeztetted a szádat is, he?
quadrocopter
@1magyar: Miért izgulsz az osztrákra? Van itt helyben is!
1magyar
@quadrocopter: Nem izgulok, tőlem vihetnek be amennyit akarnak. Nekünk már régóta vannak migránsaink de ezek legalább keresztények. Megvan a magunk baja nem kell még több.
Az osztrákok irigyelték meg tőlünk és lám megadatott nekik rendesen.
quadrocopter
@1magyar: " de ezek legalább keresztények!

-A Helsinki Bizottság is cáfolja az 1300 menekült kvóta szerinti, titkos ...
pestisracok.hu/helsinki-bizottsag-cafolja-az-1300-menekult-kvota-szerinti-titko...
2018. jan. 17. - Egy a kormánypropagandától megzavart államtitkár tett egy nagyon rossz nyilatkozatot, amiben igazodni próbált munkaadója kommunikációs szándékaihoz. (…) Az ellenzék pedig most azt dörgöli a kormány orra alá, hogy titkosan, 1300 menekültet fogadtunk be. Hervasztóan nívótlan ez mindkét részről.
quadrocopter
@durbincs: Csicska!
Ez a böfi humornak qrwa szar, komolynak meg qrwa gyenge! Szedd össze magad, te vagy az oldal hülyéje!

"Volt ma is "minivrsli" tapogatás, he?
Gatyaturkesz, he?
Kényeztetted a szádat is, he?
Peller Anikó
@quadrocopter: most áruld már el mit eszel a kecskebaszókon.

A kedves rosszkedvű vendég Jafar azt állította, hogy rossz, agresszív hangulata volt és ő egész életében dühös. Ez volt az oka a család elleni támadásnak.

kurier.at/chronik/oesterreich/afghane-gestaendig-war-in-einer-schlechten-stimmung/313.285.173
quadrocopter
@Peller Anikó: 1/ Tehát pszichésen instabil az afgán, a többség viszont nem!
2/ Régen vége lenne ennek az idétlen macskaharcnak, ha a Geci nem óberkodik az 1294 menekült ellen! Hivatkozsi alap is lett volna a továbbiakra nézve!
3/ REgí csomó középosztálybeli is adja a létszámot, nem csak analfabétálk!
4/ a Genfi Egyezménytől kezdve egy csomó más aláírt szerződés is vonatkozik a befogadásra!
5/ Utálom a Geci-hazugságokat, mert nem emberségből harciaskodik, hanem pusztán konokságból!
6/ Hülyének nézi az embereket, akik nyakán élősködik!
7/ A meg nem álltott Brüsszel és a Soros-gagyi mese megbukott, ebből is látszik, hogy puszta harcimajomkodásról, szól a parasztvakítós megvezetős!
8/ Brüsszel nem konkrét személyekre nézve állapította meg a befogadásokat és az ENSZ sem szorgalmazza a drót elbontását - megint hülyének nézik az embereket!
9/ Semmilyen müdon nem fogkják megakadályozni, ha egy elvakult csoport itt akar robbantani, vagy más módon gyilkolni, hisz az orosz példák is igazolják, mlg a kijárási tilalmat megközelítő rezsimintézkedések sem akadályozhatják meg a terrorcselekményeket, minden hazug mese ellenére nem lehet megakadályozni, pusztán az ellenfél akaratán múlik!
10/ Ergo: Semmi haszna. csak kára van az országnak az idétlen, hebehurgya homokvárasdiból!
11/ Élnek itt muszlimok szép számmal és semmi gond sincs velük!
peterkelemen
Miközben Magyarországon magyar a magyar gyilkolássza napi szinten. Hagyjuk már a hülye dumát! Sőt ma volt a hírekben egy magyar nő a 6 éves kisfiával aki sokkot kapott késsel ment neki az ott levő férjének egy bécsi szállodában.
peterkelemen
@Peller Anikó: Tudod kik basszák a kecskéket? A hargitai magyar büdös parasztok. Ott kecskebaszózál te idióta xenofób vadbarom!
quadrocopter
@durbincs: Csicska!
Ez a böfi humornak qrwa szar, komolynak meg qrwa gyenge! Szedd össze magad, te vagy az oldal hülyéje!

"Volt ma is "minivrsli" tapogatás, he?
Gatyaturkesz, he?
Kényeztetted a szádat is, he?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Már mondtam neked csíra ..a cigányt ne mosd össze a magyarral!!!Az idősek ellen elkövetett gyilkosságok 98 %-át cigány követi el!!! Te kb annyira vagy értékes Európának mint a sok afrikai félmajom!!!
Aki Én
@Peller Anikó: @Pálinkás Pál: @1magyar: Szerintem ti marha nagy tévedésben vagytok. Hol olvastatok olyat, hogy itt bárki kedvelné vagy idehozná a migránsokat?
Az a felháborító, hogy miközben a nemzeti beteg ezzel kampányol évek óta, beenged húszonezret. Több cikk foglakozott már azzal, hogy javarészt ellenőrizetlenül. Foglalkozik a szekta a világ minden táján a migránsokkal, közben boldogan tűri, hogy idehozzák őket. Itthon is követnek el bűncselekményeket, de arról hallgatnak. Hát persze, mert ők engedték be őket. Ráadásul kétszer annyit, mint a kvóta. Plusz kötvényesek, akikről szintén nem tudni semmit.
A nemzeti beteg nem véd meg senkitől, sőt. Csak pofázik, de kivétel nélkül mindent aláírt az eu-ban is.
Senki az égvilágon nem vitatja, hogy a migránskérdés veszélyes és rossz. De ne azt basztassuk már, aki nem kajálja a hazug propagandát. Attól még senki nem migránssimogató.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Azért abból a 20000 fizetősből szerintem még mutatóban sem találsz egyet nálunk,nekik csak a papír kellett!!!
Peller Anikó
@Aki Én: kedves Én,

Számtalanszor próbáltam már jelezni, hogy szörnyű tévelygés összemosni, összezagyválni a geci szemétkedését a határvédelemmel és annak szükségességével.

Ez két teljesen különböző és nem összekeverendő dolog, főképpen nem egy mondatban. Nem egy kategória. Az egyik honvédelem míg a másik gazemberség.

Az eladott honfoglaló papírok legalizálják a betolakodókat. Nem helyeslem de ez egyfajta módja a regisztrációnak amit egyes idióta kecskebaszók még mindig követelnek mint egyetlen feltételét a kecskebaszó rokonaik betáplálásának (az Eu-ba).

Vannak itt is kecskebaszók, akik kedvelik a migrácsokat, süt róluk a debilitasz.
Aki Én
@Pálinkás Pál: Nem ez a lényeg. A bécsi migránssal találkozol itt? Az a lényeg, hogy szüntelen pofázik Európa megmentéséről, és közben ő árasztja el kétes alakokkal. Meg az, hogy ez a költségvetésnek súlyos milliárdokba kerül. Meg az, hogy hazudik és ő migránsozik állandóan. Meg az, hogy a szekta ezt nem kéri számon. Sőt, ezt az elvetemültet nevezi megmentőnek.
szép új világ
Ha az Origó írta, akkor biztos úgy van :):):)
Pálinkás Pál
@Aki Én: Ebben egyetértünk...de halljam mi valótlanságot állított lézeres a videójában??? A rasszistának legkevésbé mondható jutubra is ha felmész,olyan videókaat találsz zömével,ami lézerjankó mondandóját támasztja alá...és ez tény!!!Ő a valóságot mondta ki,csak hülyén csomagolta...
Aki Én
@Peller Anikó: kedves Te!
Már megint a kerítés? Ki beszél kerítésről? Szakadj már le a kerítésről. Engem nem zavar a kerítés, habár lófaszt nem ér. A mai napig tódulnak Európába. Már mondtam, hogy a kerítés a határunk elenyésző részét védi. A keletiben is csak azért találkoztál velük, mert orbán odavitette őket mutatóba.
Sok cikk foglalkozott már vele, hogy a kötvényesek nincsenek igazán ellenőrizve. Ráadásul haszna csak nikik van, az államnak súlyos tízmilliárdokba fáj.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy miközben pofázik, csak ő engedi be őket az eu-ba, és így Bécsbe is. Rettegünk a migránsoktól, jobban a bécsitől, mint a hazaitól, senki nem akarja őket, miközben éltetjük a kamu kerítést.
Szóval nem nagyon értem, hogy miért hőbörögsz azokkal, akik kötvényes bűnözőket sem akarnak itt, vagy az eu-ban látni.
Aki Én
@durbincs: fordulj már fel ostoba uszító aljadék
Pálinkás Pál
@Aki Én: Megint igazad van,csak akkor merd kimondani hogy egyetlen arabot,feketét sem akarunk az unióban látni!!!
Hellcat
Lássuk csak...mi lehet ez...beherkázva elkezdett szúrkálni...hirtelen felindulásból elkövetett súlyos tesi sértés, bevallotta.
Idehaza főorvos elmegy az exe lakására elkábítja és lesavazza.
Előre kitervelt súlyos testi sértés, tagadta sőt még a fidesz is úgy mosdatta ahogy csak tudta.
Azért érezzük, hogy kettő között kurva nagy külünbség van.
Aki Én
@Pálinkás Pál: Az egész egy hazug, félrevezető propaganda. Csodálkozom, hogy falod. A legenyhébb csúsztatás, hogy nem talált németül beszélő embert.
Bécs a világ egyik legélhetőbb városa. Én vagy 10 alkalommal jártam ott, úgyhogy van személyes tapasztalatom is. Több ismerősöm él ott hosszú évek óta, tehát hitelesebb forrás, mint a hazai propagandista, aki most bukott egy óriásit.
Nem Bécsből menekülnek ide, hanem fordítva. Én sok tekintetben cserélnék velük.
Hasonlítsd össze a például VIII. kerülettel amit a videón láttál. Gyakorlatilag úgy semmi nem igaz, ahogy előadta. Nem is értem, hogy lehet egy lapon említeni a kettőt.
Ez egy gyengére sikerült propaganda, tényleg meglep, hogy bekajálod.
Hellcat
@durbincs: Nem tudom mit írkálsz, hiába küldtem a magyar nyelvtanulós linkeket...viszont látom önmagad lájkolása az nagyon megy...ennyi erővel csókolgathatnád magad a tükörben is...vagy szopd le magad...kb ezzel ér fel az önlájkolgatás.
Aki Én
@Pálinkás Pál: 09:29
Ez egy butaság. Tele van Európa feketékkel, arabokkal... Mindig is így volt, sosem lesz másképp. Bécsben is rengeteg arab van. Dolgoznak, ott élnek gond nélkül. Mint ahogy itt is van sok gyerekorvos, pék, kebebos... Az elmúlt évtizedekben ez miért nem volt téma?
Az más kérdés, hogy a mai népvándorlás egy totál más történet, ez senkinek nem hiányzik, így nekem sem. Igen, totál ellene vagyok.
Az megint más, hogy orbánék erre, és csak erre építik a hazug és megosztó ártalmas propagandájukat. És még százmilliárdokat is keresnek rajta. Sőt, ma tulajdonképpen ennek köszönhetik, hogy még hatalmon vannak. Tehát ha valakinek, nekik jól jön.
Rockxy
Senki ne jöjjön nekem azzal, hogy a magyarok között is vannak gyilkos hajlamúak!
Mert akkor megkérdezem, hogy nem elég nekünk a magunk baja?

És még valami.
A magyar gyilkosok többsége családon belül gyilkol, vagy pénzért, előre kiválasztva az áldozatot.
A terrorista viszont azt támadja meg, akivel véletlenül találkozik és biztos benne, hogy európai.
Van különbség?
nemfideszes
@Rockxy: Szóval ha valaki családom belüli erőszak vagy rablás következtében veszti el hozzátartozóját, akkor annak elvesztését egész másképpen éli meg mintha terror cselekmény miatt történt volna. Mondd te egyedül vagy ekkora barom?!
"És még valami":
Az Európában történt terrorcselekmények során számos muszlim is életét vesztette, nem csak "európai". Ha pedig világszinten nézzük nagyságrendekkel több muszlim esett áldozatául terrorcselekménynek, mint keresztény.
vs.hu/kozelet/osszes/teved-ha-azt-hiszi-ez-a-terror-kora-europaban-0323
hvg.hu/vilag/20160328_Grafikon_nyugat_europai_terror
Ettől persze még a terror veszély mindennapos problémát jelent, de azt nem a hozzád és az idióta durbincshoz hasonló fröcsögők, vagy a csuti kerítése fogja megoldani.
Peller Anikó
@Aki Én: 9:26, hát nem egészen, mert az összes itt masírozott el az ablakom alatt.

Tévedés, hogy a mai napig tódulnak Európába, mert itt két éve egyetlenegyet sem látok, itt megállt a migráció. Napi 5-10 eset fordul elő itt a kerítésnél. A románok felől sem tömeges a becsúszkálás. Az olaszok meg belátták, hogy nem lehet a végtelenségig csempészni. Ezt jó lenne ha megértenéd.

Miközben a nyugati hozzáállás is változik lassan.

A kerítés nem kamu, ezt csak az tudja aki itt él. A napi 15 ezerhez kell hasonlítani a mostani helyzetet, ne becsüld le a kerítést, abszolút szükséges.

És mégvalamit nem értesz jól, mert szerintem egyetlenegy kecskebaszót sem lenne szabad beengedni Európába. De a fizetős beeresztés egyfajta regisztráció és mivel az állam csinálja ezért az legális. Ezt jelenti a legális (törvényes). Mert különben illegális.

A szar kormányunk meg hozza a törvényeket kénye kedve szerint és a Rogán meg röhögve a képedbe: a törvényeket be kell tartani!
Peller Anikó
@Rockxy: nagyonis, pont ez a lényeg, igazad van.

Mert ha mész az utcán akkor nálunk nem kell tartanod attól, hogy egy őrült kést szúr beléd mert rossz kedve van, vagy ákár 47-essel a kezében ordít állákkákábár, vagy vaslemezekkel megpakolt kamionnal tapos el az utcán.

Tudod @nemeszes: ez a különbség.
szep napot
Neha elofordul, hogy egy idegbeteg muszlimnal elszakad a cerna. Tobbseguk azonban otthon ul a szepen berendezett szocialis lakasuban es koltik a tobb ezer euros kis segilyket. Nem bunoznek, nem dolgoznak.
nemfideszes
@Peller Anikó: Kedves Anikó , nyilván az 50.000 km hosszú schengeni határon felhúzott 175km hosszú kerítés állította meg a bevándorlást és nem a Merkelék által törököknek fizetett euró milliárdok.
A kerítés a teljes schengeni határ 0.3% -át jelenti, ez kb. olyan mintha füldugóval védekezne a -20 fok ellen. Próbálja ki és akkor talán megérti mi ellen is véd a 175km kerítés.
desiro
elolvastam a forrást ennyi elég is volt.
Pálinkás Pál
@Aki Én: És a VIII. kerületbewn zömével kik laknak??? Elárulom neked ,ősmigránsok...Jókedvében oda sem költözik senki!!!
nemfideszes
@Peller Anikó: 2016-ban Európában elkövetett terrorcselekmények áldozatainak száma: 128
2016-ban Magyarországon magyar állampolgár által elkövetett gyilkosságok száma: 226

vagyis a népességhez viszonyítva 88x nagyobb eséllyel öl meg egy honfitársad, mint hogy terrorcselekmény áldozata legyél. Van még kérdés?!

Olyan hogy "ákár 47-es" nincs csak AK-47! Párat adott is el belőle a magyar kormány a terroristáknak.
nemfideszes
@durbincs: „Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”... úgy hogy erőlködj csak tovább kicsi fidesz troll...
Aki Én
@Pálinkás Pál: 11:53 Egy okkal több, hogy ne rohangáljanak Bécsbe. Mutogassák azt, ahol ők sem képesek rendet rakni.
Aki Én
@Peller Anikó: Hiába adod elő cinikusan, 11:42-es válaszában @igeniseszes: elmondta a lényeget.
Továbbra sem értem, hogy azzal a több tízezerrel ne foglalkozzunk akiket a nemzeti beteg szabadított a féltett Európára, de a bécsi migránsról beszéljünk, remegjünk. Érdekes, hogy a 23.000 ezer migránsra legyintesz, mondván nem ide jöttek, de a távoli migránsok lázba hoznak. Egyedi hozzáállás.
Azt továbbra is demagóg butaságnak tartom, hogy a mini kerítés állítaná meg a népvándorlást.
Eriksson
@nemfideszes: 50 000km schengeni határ? vö. az egyenlítő 40 000 km.
nemfideszes
@Eriksson: "A schengeni térség szárazföldi határa több mint 7700 km hosszú, a tengeri határ kis híján 42 700 km."
ec.europa.eu/hungary/eu60/37_hu

Segíthetek még valamiben?!
nemfideszes
@durbincs: A helyzet az, hogy soha nem találkoztam Sorossal, de főleg nem kaptam tőle egy centet sem, szemben dakota vezéreddel aki az ő pénzén tanult, és akinek a pártját is támogatta pár milliócskával.
nemfideszes
@durbincs: "azt a hintás embert ki a fejükbe hajtja a hintát" ... mondja ezt az akinek mindenről Soros jut eszébe... hagy röhögjek egy kicsit...
Eriksson
@nemfideszes: Tökéletesen igazad van, elnézésedet kérem. Bár én szárazföldi határokra gondoltam eléggé el nem ítélhető módon, a tengeri kerítéseket figyelmen kívül hagytam.

Köszönöm a segítségedet!
nemfideszes
@Eriksson: Semmi gond. Nyilván valóan a tengeri határok esetében a kerítés csak átvitt értelemben játszik, de figyelembe véve, hogy a menekültek nagyobb része a tenger felől érkezett Európába szintén csak azt igazolja, hogy a déli határon felhúzott kerítés max. szimbolikus.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Most már igen,mert hagytátok...régen legfeljebb a volt gyarmattartó országokban fordultak elő..most meg mindenhol lebzselnek...Nekem ne mond hogy akár 20 évvel ezelőtt Svédországban mindenhol afrikai selejtbe botlottál!!!
Eriksson
@nemfideszes: Persze, hogy szimbólikus a szárazföldi kerítés is, de mégis csak van egy üzenete: Ahol ilyet látni, ott nem kívánatosak a határsértők. S ha netalán erre tévednének, megfelelő határőrizettel egységben meg lehet akadályozni az átjárást.
A tengeri zár egy egészen más kérdés. Megfelelő politikai akarattal fel lehetne állítani olyan parti őrséget, amely nem összeszedné, hanem Ausztrál mintára távol tartaná a bevándorolni szándékozókat.
Ha Európa nyílvánvalóvá tenné, hogy nem fogad be migránsokat, s a távoltartásukra minden eszközt felhasznál, előbb - utóbb megszűnne az országokon átívelő illegális turista forgalom.
Aki Én
@Pálinkás Pál: ,,mert hagytátok..." Ez pazar :)
nemfideszes
@Eriksson: A menekült kérdést előbb vagy utóbb megoldja az Unió, de nekünk magyaroknak attól még nem lesz jobb kicsinyke hazánkban, ugyanis nem a menekültek lopják szét az országot, hanem a fidesz.
Eriksson
@nemfideszes: Ha a fidesz szétlopja, a migránsok szétcseszik, nem marad nekünk semmi. Ezért kellene foggal - körömmel harcolni, saját érdekünkért.
www.kephost.com/images/2018/03/09/Ady-idezet.jpg
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Kis fostos!
Te a számokkal és a szalékokkal vigyázz, mert ezekkel lehet téged benyomni a sarokba! A rendszeres elvakult túlzások nevetségessé tesznek téged!

Nosza, lássuk azt a 98 %-os kimutatást, kis gagyi!
Te jössz...

.@durbincs: Csicska! Támogatásért konyörögsz és hízelegsz? Bizony rá vagy szorulva, mert buta vagy!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Mit futtatod magad..te is tudod hogy publikus adat nem jelenhet meg az elkövewtők fajtájáról..ezt ti libsik törvénybe iktattátok..de kiülsz egy szép napon valamelyik bíróság elé..viszel magaddal tollat papírt..és strigulázod a vezetőszáron hozottakat,és rögtön megkapod az említett százalékot..Vagy besétálsz,minden tárgyalóra ki van írva az aznapi ügymenet...egyszerűen elolvasod az erőszakos bűncselekmények elkövetőinek nevét!!!Szerintem tudod kiket fogsz nagytömegben látni!! persze tudom hogy a tények,nektek hülye libsik nem kellemes dolgok...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: "...te is tudod hogy publikus adat nem jelenhet meg " Köszönjük kedves ügrfelünk kimerítő és korrekt válaszát! De akkor mi a szar a 98% és honnan van?.
quadrocopter
@Shikari: Csicskuczi! Nem ártana ha végre megnéznéd az ellen.videót is, melyben osztrákok polgérok, rendőrfőnök és egy hivatalnok is nyilatkozik, továbbá egy turbános jó ember!
Különben továbbra is hülyének láccol!
Bár a videóanyag megnézése ezen nem fog változtatni...
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Nos ha valakinek több esze van mint egy molylepkének../egyébként rokonok vagytok??/..és olvassa a sajtót...annak mindenféle "hivatalos "adat nélkül lejön a dolog...És írtam neked mit csinálj!!! Ha az ember kíváncsi valamire,amire nincs rálátása,utánajár!!! persze te ezt nem fogod tenni,mert inkább tájékozódsz a Tassz-nál
quadrocopter
@Shikari: Szóval se köpni, se nyelni, csicskuczi? Hát ennyire Ulán-Bátor vagy?
quadrocopter
@Pálinkás Pál: A "magán statisztikák" meg a "ha megnézed..." sehol nem hitelesek! Szar ügy, de ez van!
quadrocopter
@durbincs: Csicska!
Ez a böfi humornak qrwa szar, komolynak meg qrwa gyenge! Szedd össze magad, te vagy az oldal hülyéje!

Volt ma is "minivrsli" tapogatás, he?
Gatyaturkesz, he?
Kényeztetted a szádat is, he?
Szőrszál feltéttel, he?
advocat
Én, ha firkász lennék, belevettem volna, hogy feltehetően kábítószer hatása alatt. Csak a tényszerűség kedvéért. A tényen nem változtat, de valósabb.
quadrocopter
Emberek, mi a lószart rugóztok egy afgán késelésen, amikor itthon is van belőle?
Echte hun vitézekkkel!
Ja, hogy ez nem tetszik, mert nem afgánok?
quadrocopter
@Shikari: Csicska! Nem tudod, hogy mégis miért téged ütnek, ahol érnek? Bonyolult mi, kis csacsi!
Tanujjá' mer' hüje maracc!

- Világ: Féltékeny magyar nő fenyegetőzött késeléssel Bécsben - HVG.hu
hvg.hu/vilag/20180308_Feltekeny_magyar_no_fenyegetozott_keselessel_Becsben
10 órája - Késsel fenyegette egy magyar nő annak a hotelnek a dolgozóit, ahol a férjét kereste.

-Index - Sport - Késelés és lincselés a Fradi-stadionban
index.hu/sport/.../verekedes_a_fradi-...
2017. nov. 4. - Nem sikerült súlyos balhé nélkül letudni a ferencvárosi ultrák visszatérését a Groupama arénába. Mint ismeretes, a vénaszkenner (és egyebek) miatt a hazai meccseket az új stadion átadása óta nem látogató B-közép (azaz "a Tábor") nemrég megegyezett Kubatov Gáborral a visszatérés feltételeiről, így a ...

- Késsel öl a magyar - 444
444.hu/.../a-gyilkossagok-aldozatai-tobbnyire-otthonukban-megtamadott-idos-embere...
2015. márc. 12. - ... állt a cselekmény elkövetésekor, többségüknél ez alkohol volt. Az elkövetők kevesebb mint egyharmadának volt állandó munkahelye. A több emberen elkövetett emberölések száma az elmúlt fél évtizedben évi 14 és 39 között hektikusan váltakozott, tendencia nem figyelhető meg. gyilkosság · késelés ...

Van még, először ezeket küzd le!
GeoCravker
@quadrocopter: kitettem direkt megosztásba is. Az agyrágó bogarak éhenhalasztóinak.
propeller.hu/itthon/3339333-szamokkal-nem-keszulo-migransozok
kokopelli
@quadrocopter: Mindíg úgy kezdődnek,a tuti vélemények:
"Nekem van egy ismerősöm,akinek a szomszédja,barátja,öccse, stb.stb-je
mesélte,hogy...ottan meg, még különben máshol is...!"
Ilyenkor nem olvasom tovább,mivel a haverok között is előhúzzák ezeket a
cáfolhatatlan tényeket! Inkább megveszem a Váci utcában a "Bild Zeitung"-ot,
mert jobb, mint egy volt Ludas Matyi! ;-)
quadrocopter
@durbincs: Mi a lószarról nyöszörögsz megint, csicska?
Senki nem akar segíteni rajtad, mínusz IQ?

Matyar még nem menni, csicska?
A "minivirsli" tapogatás jobban megy, mi?
Meg más gatyájában turkászni!
Igaz, hogy állandó ingyenes belépőd volt a Széchenyi - "meleg" - fűrdőbe, buzzancs?
Romániából is ezért zavartak el?
quadrocopter
@durbincs: Mit szenvedsz nyöszörögve, te kis szellemi toprongy?
Megvolt már a "betevő" minvirslid?
Csiklandozzák szádat a szőrszálak?
quadrocopter
@durbincs: Mit szenvedsz nyöszörögve, te kis szellemi toprongy?
Megvolt már a "betevő" minvirslid?
Csiklandozzák szádat a szőrszálak?
quadrocopter
@durbincs: Mit szenvedsz nyöszörögve, te kis szellemi toprongy?
Megvolt már a "betevő" minvirslid?
Csiklandozzák szádat a szőrszálak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.