Barack Obama, az Egyesült Államok volt elnöke saját tévésorozat indításáról tárgyal a Netflix internetes műsorszolgáltatóval.

A volt elnök és felesége vitaműsort vagy politikai show-műsort vezetne

a The New York Times  információi szerint. Bár az erről szóló egyeztetéseket sem az Obama-házaspár, sem a Netflix szóvivője nem erősítette meg, az amerikai sajtóban szinte kész tényként kezelik az induló sorozatot.

 The New York Times értesülései szerint Barack Obama és a volt first lady más vállalatokkal is tárgyal, például az Amazon és az Apple-el is. Ha a több milliónyi internetes felhasználót elérő Netflix nyeri el a jogot a műsorsorozat készítésére és sugárzására, ez elemzők szerint lényeges elmozdulást jelentene majd a hagyományos és az internetes tartalomszolgáltatók közötti versenyben.

Barack Obama saját tévésorozattal tér vissza?

A Netflix egyre erőteljesebben van jelen a műsorgyártó-, és szolgáltatóiparban, és egyre nagyobb részt hódít el magának a hagyományos műsorkészítő cégektől. A múlt vasárnapi Oscar-gálán először nyert díjat filmkategóriában az olimpiai doppingbotrányról készült, Icarus című dokumentumfilmjével, és újabb, egész estés alkotások készítésére készül. Közben sikerült megnyernie magának a filmipar olyan kiválóságait, mint Shonda Rhimes producer vagy Ryan Murphy forgatókönyvíró.

A Netflix már korábban bejelentette, hogy az idén

nyolcmilliárd dollárt kíván műsorgyártásba fektetni,

és immár nemcsak más szolgáltatóktól vásárolna show-műsorokat és filmeket, hanem gyártóbázisát bővítve saját műsorokat és filmeket tervez.

Barack Obama az idén egyszer már megjelent a Netflix programjában: a CBS televízió éjjeli show-műsorának pár évvel ezelőtt nyugállományba vonult híres műsorvezetője, David Letterman új politikai műsorának vendége volt.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nagyon bírom/kedvelem Obamát, szerintem sikeres showman is lehet belőle. Még aktív elnökként is résztvett egy túlélő showműsorban (egy napig), bemutatták nemrég. Nagyon népszerű volt és humoros. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.