Egy nő véletlen rossz számra küldte el próbafülkés fényképét, amellyel véleményt akart kérni egy ruháról, de arra egyáltalán nem számított, hogy ezzel megváltoztathatja egy leukémiás kisfiú életét.

Megmentette egy leukémiás kisfiú életét egy rossz számra küldött képpel

Egy hatgyermekes apuka ahelyett, hogy ignorálta volna a telefonjára érkező, váratlan próbafülkés képet, visszaírt az üzenetet küldő hölgynek, Sydnek, aki véletlenül ismeretlentől kért véleményt a ruháról. Az apuka inkább leírta Sydnek, hogy neki is, és a gyermekeinek is nagyon tetszik a ruha, és hogy mindenképpen válassza azt, ami a képen is látható.

Ezt követően Syd a Twitteren is közzétette a váratlan reakciót:

A férfi azonban arra nem is gondolt, hogy a kedves válasza mivel fog járni. Azzal, hogy Syd közzétette az üzenetet a Twitteren, sikerült segíteni egyik kisfiának, Kaizler-nek, aki betegségéből fakadóan nem szerepelt a válaszképen: a kisfiúnál leukémiát állapítottak meg, és a váratlan esemény idején kemoterápiás kezelést kapott a kórházban.

Az üzenetváltás azonban sebesen terjedt a Twitteren – az emberek pedig adományoztak a családnak a kis Kaizler gyógyulása érdekében.

Annyira jó tudni azt, hogy vannak még jó emberek a világon, akik törődnek másokkal, nagylelkűek és kedvesek – mondta Kaizler édesanyja a Bored Pandanevű oldalnak, s hozzátette még azt is, hogy szívből köszönnek mindent, hiszen enélkül nem tudtak volna önerőből segíteni a leukémiás kisfiukon.

Kaizler kezelésére végül 3000 dollárt (azaz több mint 750 ezer forintot) sikerült összegyűjteni.

(Blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.