Csütörtökön benyújtotta lemondását Robert Fico szlovák miniszterelnök Andrej Kiska államfőnek, írja az MTI. Az elnök Peter Pellegrinit, az eddigi miniszterelnök-helyettest bízta meg a kormányalakítással. Fico egy szerdai sajtótájékoztatón jelentette be, hogy kész lemondani a miniszterelnöki tisztségről, távozását azonban feltételekhez kötötte.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Itt is meghalt egy felcsúti juhász, ezt ne felejtsük! Így utólag remélem már mindenkinek tiszta, hogy a nagy ezer milliárdokat ellopós terv már akkor megvolt és már akkor Pénztáros Lőrinc volt a kulcsfigurája. Ha akkor nyer a juhász, ez ma nagyon másképpen alakult volna, nem hiszem, hogy kevesebb pénzük lenne, de lettek volna kellemetlen pillanatai Döbrögi Lörincnek. És ahogy a fidesz retorika mondja, "ezt nem hagyhatjuk"!
Commenter
Nem, nem felejtjük Váradi András (ha jól emlékszem így hívták a juhászt) rejtélyes balesetét sem. Elgázolták. Özvegy és árvák maradtak utána :(
papa.49
Ilyen ,,veszély,, minket nem fenyeget, hogy a ME. lemondjon önszántából !!!
Commenter
@papa.49: hát nem! sőt az őt nem kedvelő nép és ellenzék most mondjon le, mert úgyis elégtételt vesz rajtuk 8-a után. És ezt véresen komolyan is gondolja, reméljük nem lesz rá alkalma!
papa.49
@Commenter: Tegyünk érte, hogy NE LEGYEN RÁ ALKALMA !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.