Meggyilkolta 17 éves német barátnőjét egy elutasított afgán menedékkérő Németországban – írta pénteken a Bild című német lap.

A beszámoló szerint az eset a Schleswig-Holstein tartománybeli Flensburgban történt hétfőn. A 18 éves afgán fiatalember 2015-ben érkezett Németországba, és 2016 eleje óta volt párkapcsolatban a későbbi áldozattal.

Egy elutasított afgán menedékkérő megölte 17 éves barátnőjét NémetországbanFotó: Facebook

A lap szerint "normális tinédzser-szerelem" szövődött. A lány még arra is hajlandó volt párjáért, hogy fejkendőt viseljen, de nemrégiben megismerkedett egy másik fiúval – írta a Bild az áldozat egy barátnőjére hivatkozva.

A flensburgi rendőrség vonatkozó közleménye szerint a lányt több késszúrással sebesítette meg támadója. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de belehalt sebesüléseibe. Az afganisztáni származású fiatalembert emberölés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezték.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Natúr mindennapi féltékenységi sztori!
szep napot
Csak koveti az afgan nepszokasokat. Megkovezte a kis konnyuveru baratnojet. Tanulsag: kurj a sajat fajtaddal.
X-ray
- Megölte a barátnőjét egy férfi Szegeden - Egy veszekedés fajult el. A férfi utána próbált öngyilkos lenni, végül inkább segítséget kért.
- A 26 éves Martin hétfőn lőtte le a nála három évvel fiatalabb élettársát, majd magával is végzett
-Jogerősen helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla kedden annak a férfinak a 13 évi börtönbüntetését, aki 2010 szeptemberében Pécsen agyonverte barátnőjét, mert a lány már nem akart járni vele.
- 2013 áprilisában egy vita hevében megfojtotta, majd elásta az összeköltözést sürgető barátnőjét Tárnokon
- Több késszúrással megölte barátnőjét egy szegedi börtönőr. A 23 éves nő holttestét családtagjai találták meg kedd délután Szegeden
-Vádat emeltek a Harmat utcai gyilkosság ügyében: az is kiderült, hogy mielőtt a tettes megölte áldozatát, meg is erőszakolta.
- Leszúrta a volt barátja egy 19 éves lányt Budapesten, belehalt a sérüléseibe. Nemrég otthagyta a 17 éves fiút, aki ezt nem tudta elviselni, rendszeresen zaklatta.
STB. STB. STB...
Pálinkás Pál
@X-ray: Fölsorolod a cigóeseteket???ebből kb 1 esetben magyar az elkövető...!!
Pálinkás Pál
@Horizont: Nem bizony,itthon nem afgánok,hanem, jórészt, a rájuk erősen hasonlító óindiaiak!!!
X-ray
@Pálinkás Pál: Tévedsz Pali. Ezek közül talán ha egy volt roma... A többi olyan, mint te, vagy én, vagy a Gyula, az Ottó, a Tótottó...
JAJMÁR
@X-ray: Azért a pálinkáspalival ne vállalj sorsközösséget :)
Pálinkás Pál
@X-ray: Akkor nézd csak meg a cikkeket,én megtettem...,de mindegy...mert ennyi erővel a lap aljáig lehetne sorolni az öregezés áldozatait...lincselés,stb...és egy szóval nem írtam hogy csak cigó lehet gyilkos...de 10-ből 8 esetben nagyon valószínű,és ehhez vedd hozzá még hogy kb csak 10% a részarányuk a lakósságban,így erősen kijön a különbség...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.