Az Emirates alkalmazottja az arcán és a térdén sérült meg, kórházba szállítását követően nem sokkal elhunyt. Az ugandai légiközlekedési hatóság vizsgálatot indított.

Ugyan biztonságban landolt és leparkolt az Emirates Airlines egyik repülője az ugandai Kampala repülőterén, amikor a társaság egyik légiutas-kísérője a kinyitott vészkijáraton át a betonra zuhant. A nőt azonnal kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni.

Meghalt egy stewardess, aki kiesett egy repülőgép ajtaján

Fotó: Pixabay

A Kisubi kórház szóvivője, Edward Zabonna a BBC-nek nyilatkozva elmondta, a stewardess főleg az arcán és a térdén sérült meg. Amikor bevitték, eszméletlen volt, de élt – tette hozzá a szóvivő.

Az AFP hírügynökség idézte az Emirates Airline nyilatkozatát, melyben azt írták, "a légiutas-kísérőink egy tagja sajnálatos módon kilépett a nyitott ajtón, miközben felkészítette a repülőgépet a beszállásra".

Az ugandai légihatóság közben vizsgálatot indított, a dubai székhelyű Emirates pedig "teljes körű együttműködést" ígért.

(via hvg.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
hmmm...és ha véletlenül kilökődött?
1bitang
Nem vette észre, hogy nincs ott a lépcső.
fekete
Emirates Air Linet az egekik dicsertek,hogy a legjobb a vilagon.Utodottek mind a tobbi.Muszlim sotetek. Hogy leesett a veszkijaraton a holgy? Mi a f----ra kelett neki aszt kinyitni?Lehett ,hogy ugandai volt.KI volt veszelyben? Agyalagyult.Nem hiaba nyomatjak az egesz vilagon,hogy legye'l
Stuardes,mert havi 1200 ert meghalni? Mikor ezek milliardokat zsebelnek be? Egy ismerosunk North Amerikaban repked,havi $ 1200 ert,majd el valal mindenkitol,mindent mert nulla a keresetuk. Mosle'k egy banda az egesz legi tarsasagok! Mar a hely jegyert is kernek ki EU ba
repul N Amerikabol $ 100 at csak oda,majd megegyett vissza fele.Servis meg nulla a kobon.
A 2. borond is egy szazas., Rablo banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.