Magyar bölcsőde és óvoda alapkövét tették le szombaton a székelyföldi Backamadarason (Pasareni). A magyar állam közel 200 millió forintos támogatásával felépülő intézmény ötven gyermek befogadására lesz alkalmas. Grezsa István kormánybiztos az alapkőletétel után a magyar közmédiának elmondta, a backamadarasi intézmény egyike annak a 151 magyar óvodának és bölcsődének, amely a magyar kormány támogatásával épül fel a Kárpát-medencében

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Nem vagyok rosszindulatú, pláne gyerekekkel szemben nem, de nem a románok feladata lenne ez? ...és az itthoni gyerekek???
namihami
@moareka: Végtére is, de itthon már a legkisebb tanyán is legalább kettő, de sokszor három bölcsöde és mellette ugyanannyi óvódát építtetett a mi bölcs vezetésünk. Mivel itthon már nem kell, ezért odakinn kell folytatni a népegyesítés áldásos tevékenységét.
És ha ezzel végeznek, akkor sorra következnek a kórházépületek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.