Újabb Svédországban élõ magyar beszélt a migránsokkal kapcsolatos problémákról.három lakást is kapott az országban csak azért, mert három felesége van,A bevándorlók a többi között zsebpénzt, cigarettapénz és telefont is kapnak a svéd államtól, továbbá ingyen használhatják a tömegközlekedést, az uszodákat és a tornatermeket. A 'kiskorú' bevándorlók között akadt 36 éves is, a migránsok valódi életkora azonban csak utólag derült ki

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@szaboria1: Nyilván nem muszlim. A lényeg, hogy megtörténhet ilyen.
szaboria1
Mit ne mondjak ügyes már a romániai magyarokat is ráveszik a hazugságra. Ugyanis az úr nem svéd országban él.
szaboria1
@1magyar: Tudod az az ember ne nyilatkozzon aki nem ott él.
cikicakk55
Azt tudom,hogy a Svédeknél a legasabb a szociális ellátás. Nem véletlen hagyja ott egyre több 2015 körül Európába jött migri. Merkelben csalódtak,mert Ő elvárná,hogy dolgozzanak és tanulják a nyelvet is. Ezt azonban nem hiszem el,hisz pont a családegyesítésre hívatkozva indultak el. Egy igazi Muszlim nem is engedné egy feleségét sem felügyelet nélkül élni. Azt sem hiszem el,hogy ekkorát tévednének a korukról. 10 évet még talán,de 20 évet már csak a vakok tévedhetnek. Azért ennyire nem hülyék a Svédek. Ha igaz lenne a hír,nem tartoznának Európa leggazdagabb állama közé.
Aki Én
@1magyar: Mit lehet erre mondani...? Téged elvesztettünk :(
Viszont ha ilyen borzalmas a helyzet, akkor talán feltehetnéd a kérdést te, vagy maga a híradós kolléga, hogy akkor orbán miért engedi be ezrével a migránsokat.
Nekem az is feltűnt, hogy a hiradó.hu oldalán egy szó nem esik a fideszes offshore 1,2 milliárdról, a Kósa 1,3 milliárdos ügyéről, gazdaságról, eü-ről, vagy bármi valós hazai problémáról. Feltételezem, neked ez nem tűnt fel, benned ez nem ébreszt kételyt.
A ,,svéd" nő esete nem volt tanulságos?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.