A magyar buszsofőr egy 33 fős dél-koreai turistacsoportot fuvarozott a holland fővárosba egy német (frankfurti) rendszámú busszal, de amikor péntek este a megadott szálloda közelébe ért, kis híján tragédia történt.

Kis híján lelőttek egy magyar buszsofőrt Amszterdamban

Fotó: De Telegraaf

"Egy autó állt meg körülbelül két méterrel mögöttünk. Láttam, hogy a vezetője matat a kesztyűtartóban, majd elővesz onnan valamit, és zsebre dugott kézzel elindul felém" – elevenítette fel a történteket a Borsnak a neve elhallgatását kérő buszsofőr. "Mondott valamit, de én le se húztam az ablakot. Ekkor előkapott egy fegyvert, és a fejemre célzott. Elsőre a pisztoly nem sült el, másodjára viszont mellmagasságban kilőtt egy golyót. Az centikre került el, a bal ablaküvegen keresztül a műszerfalba fúródott" – mondta.

Sikerült feljegyezni a tettes kocsijának rendszámát, a dél-koreai idegenvezető pedig egy okostelefonos alkalmazás segítségével kiderítette, hogy az autó egy marokkói állampolgárságú férfihoz tartozik. A rendőrök nemsokára kiérkeztek a helyszínre.

"Nagy volt a riadalom, nagyot szólt a lövés, de szerencsére megúsztuk ép bőrrel" – tette hozzá a magyar sofőr.

(Borsonline.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ezek a marokánok sem különbek. Kéne még belőlük sok.

A tengerbe.
fekete
Nem szabad Nemet Rendszammal szaladgalni az EU ban.Mindenki utalja az Achtungekat.Ugyan ugy miota az lokott belerohant a hegyekbe tobb mint 100-an meghaltak,azota me'g ingye sem ul-ne'k fel egy German jaratra sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.