Félelmetes jövõképrõl beszélt az iszlamista politikus. Az iszlamizáció már folyamatban van a török politikus szerint Kavaklioglu ezután aláhúzta, hogy Európa már muzulmán ellenőrzés alatt áll. Szerinte Európának komoly problémát jelent, hogy minden újonnan érkező muzulmán, jöjjön akár Marokkóból, Tunéziából, Algériából, Afganisztánból, Pakisztánból, Irakból, Iránból, iszlám vallású: „Mindazok, akik ezekből az országokból jönnek, muszlimok. "Meg van győződve továbbá arról, hogy „a muzulmánok jelentik Európa jövőjét" és ami a számarányokat illeti, húsz év múlva számbeli fölényben lesznek.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ha a nyulak szaporodásához hasonlóan sokasodnak már 10 év múlva.
verőce21
"a muzulmánok jelentik Európa jövőjét"(?) - Nana! szomorú lenne, ha így lenne, kétezer év után. Azért a cigányokat még nem kell leírni! :)
Nessy
Érdekes dolog a vallás. Pár ezer éve Pannoniában a Mitras vallás volt elterjedve. Aztán jött a népvándorlás, a barbárok, és a pogány vallások.
Majd Szent István a felesége hatására tűzzel, vassal bevezette a kereszténységet, úgy ezer esztendeje.
Volt itt tatár, török de nem lettünk muszlimok, maradtunk keresztények, némi kis inkvizícióval, népirtással fűszerezve. Vívtunk keresztes háborúkat, gyilkolva mindenkit, aki nem keresztény. Aztán már remekül irtotta egymást a vallás égisze alatt a hatalomért az emberiség. Ezt azóta tökélyre is fejlesztette, már ami a fegyvereket illeti. Azokat meg ugye ki is kell próbálni. Na, ebből remekül élnek a fegyvergyárosok, a politikusok napjainkban is. Hogy közben százezrek meghalnak, milliók földönfutóvá válnak? Mellékhatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.