John Ogahát hősnek tartják, mióta megállított egy bárddal hadonászó rablót. A pápa vasárnap arra szólította fel a híveket, hogy ne dermedjenek le, ha igazságtalanságot látnak maguk körül, majd megkeresztelt nyolc felnőttet, köztük egy nigériai származású koldust, aki hőssé vált Rómában, miután megállított egy húsvágó bárddal hadonászó rablót. John Ogah tavaly szeptemberben tepert le egy maszkos férfi egy bárddal a kezében 400 eurót akart elrabolni egy római boltból. A biztonsági kamerák rögzítették, ahogy Ogah visszatartja a támadót, amíg kiérnek a rendőrök. Az akció után azonban a nigériai férfi is lelépett a helyszínről, mert attól tartott, hogy ha észreveszik, hogy nincsenek rendben a papírjai, kiutasítják az országból. De amikor megtalálták, nem ez történt, egy hónappal később a rendőrség hálából tartózkodási engedélyt adott neki. Azóta munkája is van, John Ogah most a Vöröskeresztnél dolgozik, és van hol laknia is. A vasárnap mise előtt a római rendőrfőnököt kérte meg,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Ördögvadász: És itt miért HAZUDSZ???

"A keresztelés egy pogány szertartás, amit az egyház átvett, hogy az embereket vele megfertõzze, beszervezze. Egy kisgyerek, mint hálóba fogott hal!"
Pálinkás Pál
@koszpeko: Nos ...a korlátoltságról... mondj egy pápát ezen kívül az elmúlt időkből aki ennyire nyalta a seggét az iszlámnak...és táptalajt adott az Európába áramló szemétnek!!!
koszpeko
@Pálinkás Pál: Csak keresztény próbál lenni.
Ellentétben azokkal akik annak mondják magukat.
Pálinkás Pál
@koszpeko: érdekesek vagytok ezzel a keresztény dumával..." tartsd oda a másik orcádat is"..igaz...nem nagyon hallom tőletek hogy "szemet szemért"...kettősmérce???
koszpeko
@Pálinkás Pál: A Máté írása szerint való Szent Evangéliom » 5. fejezet

38
Hallottátok, hogy megmondatott: Szemet szemért és fogat fogért.
39
Én pedig azt mondom néktek: Ne álljatok ellene a gonosznak, hanem aki arcul üt téged jobb felől, fordítsd felé a másik orcádat is.
40
És aki törvénykezni akar veled és elvenni a te alsó ruhádat, engedd oda néki a felsőt is.
41
És aki téged egy mértföldútra kényszerít, menj el vele kettőre.
koszpeko
@Pálinkás Pál: Ezek Jézus Krisztus szavai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.