A család már beletörődött, hogy lekapcsolják a haldokló kisfiukat a gépekről, azonban olyasmi történt, amire senki sem számított.

Csoda történt húsvét vasárnapján

Illusztráció: Pixabay.com

A kisfiú csodás felépülése még 2016-ban történt, de a szülők most álltak nyilvánosság elé azért, hogy másoknak is segítsenek a történetükkel. A 2 éves Dylan Askin a tüdőrák egy ritka formájában szenvedett, az egészsége pedig olyan gyorsan romlott, hogy az orvosai nem hittek abban, hogy túlélheti. A kisfiú családja sem látott más megoldást, mint hogy le kell kapcsolni a gyermeket a létfenntartó gépekről, ám Dylan nem úgy reagált, mint azt hitték.

A 2 éves kis harcos egyre erősebb lett, húsvét vasárnapjára pedig stabilizálódott az állapota. A család és az kórház is megdöbbenve tapasztalta, hogy április elején már a gépekre sem volt szüksége, nyár elején pedig a szülők végre hazavitették a gyermeküket.

A fiú mostanra teljesen gyógyultnak számít.

"Nem vagyok igazán vallásos, de szerintem csoda történt. Amikor elmondtuk az idősebbik gyerekünknek, azt mondta, hogy "olyan mint Jézus" – emlékeztek vissza a szülők.

(Blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Remélem egyszer majd megköszöni a Teremtőnek az új életet.

A nagyböjt megpróbáltatásai, fokozottan fájhatnak, de aki rendíthetetlenül hisz, annak meg lesz a jutalma.

Áldott Húsvétot mindenkinek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.