Lövéseket hallottak a Youtube San Brunó-i (San Franciscótól délre található) központjában, és több bejelentés érkezett is az épület környékéről. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek rendőrök és mentőautók, a környéket lezárták, és figyelmeztették a lakosokat, hogy maradjanak távol a székháztól.

A Youtube tulajdonosa, a Google azt közölte a sajtóval, hogy egy esetleges „fegyveres incidenst” vizsgálnak, és együttműködnek a rendőrséggel. Amint lehet, bővebb tájékoztatást adnak.

Meg nem erősített helyi médiajelentések szerint a lövöldöző egy nő volt, akit lelőttek. Volt olyan fültanú, aki 20 lövést is hallott.

Nagyjából 1700 ember dolgozik a YouTube központjában. Többen feltartott kézzel jöttek ki az épületből. Voltak olyanok, akik arról posztoltak, hogy a dolgozók az irodai szobákban barikádozták el magukat.

A CNN tudósítása szerint mentőautók indultak el a közeli kórházak felé, de ennél pontosabb információkat továbbra sem lehet tudni a sérültek, vagy az esetleges áldozatok számáról. Az első amerikai sajtótalálgatások szerint nem terrorcselekményről van szó, hanem vagy munkahelyi, vagy családi konfliktusról.

(via 444.hu, CNN)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Pedig ott választások sincsenek!!!
Semjén is itthon vadászik.
Foxley
Majd az Isis magàra vàllalja ezt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.