Soros György jövő hétfőn Brüsszelben megbeszélést folytat Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság első alelnökével – közölte Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság (EB) szóvivője a brüsszeli testület szokásos déli sajtótájékoztatóján pénteken.

Brüsszelben. Tárgyal. Soros György

Fotó: MTI

Szkínasz újságírói kérdésre hangsúlyozta: mint ismeretes, Soros és Timmermans nagyon régóta ismerik egymást, és rendszeresen folytatnak egyeztetéseket az Európai Uniót érintő témák széles köréről.

Az eszmecserék egyebek mellett arra adnak lehetőséget, hogy megbeszéljék, hogyan lehetséges összetartani az uniós tagországokat.

A holland, szociáldemokrata politikus február elején újságírói kérdésre válaszolva közölte: a Soros Györggyel folytatott, mintegy húsz éve tartó együttműködés előremutató. A megbeszéléseken hangsúlyt kap a jogállamiság, a nyitott társadalmak, a demokrácia melletti határozott elkötelezettség, valamint az, hogyan lehet megerősíteni Európa egységét. Aláhúzta: ez nagy feladat, és Soros György is Európa megosztottságának felszámolása mellett kötelezte el magát.

(MTI)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Korábban fideszéket se zavarta a "mintegy 20 éve tartó együttműködés". Csak 2-3 éve, mióta elkezdték marketingcélból démonizálni az öreget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szep napot
Soros az oreg szarkevero. Ezert gyulolik ot a vilagon mindenutt. Eleg a jutyubba beirni a nevet.
bakegya
Minket,MAGYAR DOLGOZÓ EMBEREKET ,itthon a hegyek nélküli medencében orbán viki sarcol gyötör és saját lábon tapos meg-naponta többször AZ ADÓ MUTYOLÓGIÁJÁVAL és nem SOROS GYÖRGY-a FityiSS maffiózók falják fel a magyar gazdaságot-Most éppen orbá rasi tolja haza a magyar idegenforgalmat-titokban!!!A FELCSUTKAI MÉSZÁROS AKADÉMIKUSS BIRODALMI TENGERNAGYSÁGÁT-AZ ORBÁNTIBORC PITYU-és TIBORC PETI FÉLE EU PÉNZNYELŐ AUTOMATA TRÖSZTÖK CSALÁSAIT vizsgáltassa ki az EU ÜGYÉSZSÉGE-AZ ELCSALT 2018 VÁLASZTÁSSAL EGYÜTT-
indoklás-Az áder -meg se szólal-pedig ,ha jól tudom MÉG ÁDER JÁNOS a közt elnök,A POLT PÉTER neg egyetlen lukára se kényes,mert minden köztörvény ellenes cselekménye az orbán-köröszt ény ügyletét. a fiokjában lapítva tartja A PISZKOS átmanipulált ÁLLAMÜGYLETEKET elsunnyogja,vagy el se jut az iktatóig,mert a SINTÉR RENDőRMINISZTRÁNSNÁL ELAKAD.
Ezek a soros magyar ügyek nem a SOROS GYÖRGY TISZTES SZEMÉLYÉNEK DÉMONIZÁLÁSA!!!
Csizmás Kond
@cs.n.: ...ha lusta vagy keresgélni, vagy netalán azt hiszed hogy más nem olvas hát íme...de máskor ha megkérhetlek csináld magad.
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TX...
advocat
Lépjünk ki, és akkor nyugodtan keverheti. Kit érdekel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok